Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Ај бит ју ин хед ту хед ју кант!Ју нид ту ду мор пуш апс ....

2. 42 jebena poena! FAK JEAA! Malo sam prepravio tim. Biće bolje sledeće kolo.

3. Ај бит ју ин хед ту хед ју кант!Ју нид ту ду мор пуш апс ....

Koncetrejsn of maj tim fejld in stopidz tajm!

EDIT:

E to mi na primer nije jasno....Kad pogledam head to head,tamo pise da smo isti,lupam 45-45...A meni je gameweek poJena 52, a tebi 53... ko koga tu sada jebe?

4. Хед ту хед статистика увек касни , данас или сутра ће све апдејтовати.

5. Ne kasni, dok god sam ja u vrhu.

6. Je l' rade ove izmjene ako mi neko nije igrao iz prve ekipe? Nisam stigao da zamjenim igrače, pa mi igrao Best, a nije Mika Ričards.

7. Раде ,раде .... мени Персијанац капитен донео сам 20 бодова , лоло

8. Eto, Letki, ti se setio da promeniš, ja zaboravila. Bem ti izbagovan net...

9. Ја једно 3-4 кола нисам ништа радио, сад ћу да видим колико сам потонуо.

Допуна: Класик разочарење, хед-ту-хед разваљујем.

10. Ичепио сам га ово коло , 74 поена , скок на друго место , победа у х2х.

Али Пеки имао страшну серију , први у обе лиге , Обожавалац подбацио ово коло ...

11. Лололо, сад сам се баш одлепио :)) 79 поена + бодови за измене + Луис Енрике вечерас

Obozavalac_fanova

Kad se L@ki odlepi u fantaziju :D...
    http://www.gifsforum.com/images/gif/misc%20bb/grand/wvs851.gif

25. novembar 2011

ололо

12. Meni se svidja kako napredujem,s' obzirom da sam bio medju zadnjima... u obe lige se iz nedelje u nedelju penjem bolju poziciju... sada bih jos napredovao da sam stavio Jaju u tim,a ne u izmene...No nema veze... sledece nedelje planiram da u Top 10 da udjem, a u h2h da se priblizim sto vise desetom mestu,pa onda u nedeljama koje dolaze da pucam na mesta koja vode u Evropu! OLE!

13. Бејах први до овог последњег кола, Лаки се растурио, пребацио 80 поена ако се не варам. Ал' добро је, ја задовољан. Искористих вајлд карту да мало уредим тим, али се нешто и не уздам да ће одмах дати резултате, видећемо.

Купих Терија и Мату, од следећег кола мењам капитена Бејл преузима привремено траку од Агуера. Видећемо и како ће то да прође, у последњих 5 кола укупно је дао 3 гола и 5 асистенција направио. Рачунам да ће наставити серију бар још ово коло, па да Стокама да бар један гол, мени довољно. Може и асистенција. Аугеро ипак игра против Челзија, па се не надам много...

14. ja ga ispusavam vec par nedelja, jer drzim Runija celavog, a ne mogu da ga izbacim jer ga gotivim... a bas sam do jaja krenuo bio, bio sam u prvih 100k cini mi se u jednom trenutku, sad sam jedva u prvih pola miliona

15. Ja se pope bome na fino četvrto mesto, a nisam ni registrovala. Lepo. Van Persie i Huth objašnjavali. :D

16. Ja se iznenada popeo na 10. mesto u klasiku i 3 u hed tu hed. A imam jedno kolo zaostatka u klasiku tako da čuvajte se stižem vas!

17. ja pojma nemam, pu jeben ti

18. Kolko ja srece jebene nemam, prvo prosle nedelje mi omasi jebeni penal onaj jebeni Larsson, na golu mi bude jebeni Vorm sa nulom, a na klupi mi bude jebeni Krul koji je odbranio jebeni penal. Ove nedelje Dempsey jebeni promasi jebeni penal, a ja metnem na jebeni gol jebenog Krula koji primi 4 jebena komada i ima nulu, a na jebenoj klupi mi sedi jebeni Vorm koji je sad nasao da odbrani jebeni penal i da ima 12 jebenih bodova.

Izgubio sam 33 jebena boda.

19. Мене баш воле да сјебу неки за ово.

Прво, за ово коло за викенд, лепо ми дадоше Агуеру асистенцију, асистенцију са којом бих победио у хед ту хед лиги. И онда узму и одузму му асистенцију у понедељак (?!), и ја изгубим за поен...

Онда данас Манћини извуче Ричардса у 59. минуту, а да га је оставио још минут, био бих добар бар 4 поена.

Ал' добро је.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.