I mene je ujebao Ričards, ali me je isto tako ujebao i Adam, da je dao, imao bih asistenciju puta dva, za Suareza.
JEBEŠ ČOEKA KOJI SUKNJU NOSI A NE ZNA DATI PENAL!!!
Мени је ово измакло из контроле, нисам мењао тим задњих десет кола и оде све у курац. Зато ћу да чекам европско па да вас опет покидам.
38 poena, tugaljivo. Trojica nisu igrala, a samo dve rezerve jesu. I još sam na devetom mestu. Tuga.
Сва срећа па сам ове недеље са неком боранијом пао да се играм у хед ту хед лиЗи, неки Змајчеки, тако да ће то бити лагано...
А имам тамо два пораза за редом, од којих последњи није регуларан!
Поред тога што кобјашњавам лигу и пењем се у х2х, мој тим вреди фрапантних 106.0 милиона! Колико вреди ваш састав?
ја одрао у х2х ове недеље а зарачунао ми пораз?!? о.О
Meni vredi oko 105mil i jos imam pare u banci... Ova mi nije bila losa nedelja, 65 poena
ИМПОСИБРУУ!? Како ти се зове тим? Ако је овај "United4ever " имаш 96.4 милиона и 0.2 у банци.
Moj je 104.2. STIŽEM VAS!
Nije United4ever, evo da budem precizniji sad sam pogledao, 105.3 i 0.1 u banci
A i nisam u ligi vasoj, zakasnio sam
104.5 i stižem vas neverovatnom brzinom!
Први пребацио иљадарку. Фак јеа.
Kod mene kataklizma raspala. Propast.
Е сад има опет неки вајлд кард, докле он важи, то јест до када може да се искористи?
Taj je valjda samo dok su ovi Afrikanci na sampionatu
Samo izmedju 20 i 23 nedelje
Do 4. februara važi....
U al sam se zajebao zaboravio sam na kupoprodajnu razliku... prodao van Persija i ubacio Adebajora jer je pikao 2 tekme... izgubio sam 0.7 miliona ko idiot
А каће да убаце Анрија у Арсенал и да ли ће уопште?
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
I mene je ujebao Ričards, ali me je isto tako ujebao i Adam, da je dao, imao bih asistenciju puta dva, za Suareza.
JEBEŠ ČOEKA KOJI SUKNJU NOSI A NE ZNA DATI PENAL!!!
Мени је ово измакло из контроле, нисам мењао тим задњих десет кола и оде све у курац. Зато ћу да чекам европско па да вас опет покидам.
38 poena, tugaljivo. Trojica nisu igrala, a samo dve rezerve jesu. I još sam na devetom mestu. Tuga.
Сва срећа па сам ове недеље са неком боранијом пао да се играм у хед ту хед лиЗи, неки Змајчеки, тако да ће то бити лагано...
А имам тамо два пораза за редом, од којих последњи није регуларан!
Поред тога што кобјашњавам лигу и пењем се у х2х, мој тим вреди фрапантних 106.0 милиона! Колико вреди ваш састав?
ја одрао у х2х ове недеље а зарачунао ми пораз?!? о.О
Meni vredi oko 105mil i jos imam pare u banci... Ova mi nije bila losa nedelja, 65 poena
ИМПОСИБРУУ!? Како ти се зове тим? Ако је овај "United4ever " имаш 96.4 милиона и 0.2 у банци.
Moj je 104.2.
STIŽEM VAS!
Nije United4ever, evo da budem precizniji sad sam pogledao, 105.3 i 0.1 u banci
A i nisam u ligi vasoj, zakasnio sam
104.5 i stižem vas neverovatnom brzinom!
Први пребацио иљадарку. Фак јеа.
Kod mene kataklizma raspala. Propast.
Е сад има опет неки вајлд кард, докле он важи, то јест до када може да се искористи?
Taj je valjda samo dok su ovi Afrikanci na sampionatu
Samo izmedju 20 i 23 nedelje
Do 4. februara važi....
U al sam se zajebao zaboravio sam na kupoprodajnu razliku... prodao van Persija i ubacio Adebajora jer je pikao 2 tekme... izgubio sam 0.7 miliona ko idiot
А каће да убаце Анрија у Арсенал и да ли ће уопште?