Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. I mene je ujebao Ričards, ali me je isto tako ujebao i Adam, da je dao, imao bih asistenciju puta dva, za Suareza.

JEBEŠ ČOEKA KOJI SUKNJU NOSI A NE ZNA DATI PENAL!!!

2. Мени је ово измакло из контроле, нисам мењао тим задњих десет кола и оде све у курац. Зато ћу да чекам европско па да вас опет покидам.

3. 38 poena, tugaljivo. Trojica nisu igrala, a samo dve rezerve jesu. I još sam na devetom mestu. Tuga.

4. Сва срећа па сам ове недеље са неком боранијом пао да се играм у хед ту хед лиЗи, неки Змајчеки, тако да ће то бити лагано...

А имам тамо два пораза за редом, од којих последњи није регуларан!

5. Поред тога што кобјашњавам лигу и пењем се у х2х, мој тим вреди фрапантних 106.0 милиона! Колико вреди ваш састав?

6. ја одрао у х2х ове недеље а зарачунао ми пораз?!? о.О

7. Meni vredi oko 105mil i jos imam pare u banci... Ova mi nije bila losa nedelja, 65 poena

8. ИМПОСИБРУУ!? Како ти се зове тим? Ако је овај "United4ever " имаш 96.4 милиона и 0.2 у банци.

9. Nije United4ever, evo da budem precizniji sad sam pogledao, 105.3 i 0.1 u banci

10. A i nisam u ligi vasoj, zakasnio sam

11. 104.5 i stižem vas neverovatnom brzinom!

12. Први пребацио иљадарку. Фак јеа.

13. Kod mene kataklizma raspala. Propast.

14. Е сад има опет неки вајлд кард, докле он важи, то јест до када може да се искористи?

15. Taj je valjda samo dok su ovi Afrikanci na sampionatu

16. Samo izmedju 20 i 23 nedelje

17. U al sam se zajebao zaboravio sam na kupoprodajnu razliku... prodao van Persija i ubacio Adebajora jer je pikao 2 tekme... izgubio sam 0.7 miliona ko idiot

18. А каће да убаце Анрија у Арсенал и да ли ће уопште?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.