U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ne znam, to proveravamsvaki dan :) njega i Skolsa
Ubaciće ih 100 % do sledećeg kola će biti spremni.Samo me yanima cena :)
Неверуем да ће бити велика, исти су одприлике по цени, око 7 милиона.
Jaoooooo, jos se razmisljam koga da stavim na kapitena, Asu-Ekota ili Bejla....
Promenih tim za nijansu, ali katastrofa koliko se srozah u poslednjih nekoliko kola, a bila sam Letkiju na nož u grlo. :/
ova nedelja mi je do jajaa, 91 poen bez bonusa za Ekota i mozda Bejla
94 poena, bas sam oplodio ovu nedelju, mogao sam i preko 100 da sam poslusao instinkt i stavio Asu-Ekota na kapitena ali sve je ok
Ја не видим ниједан тим са 94 поена. Ел ти играш уопште ову нашу лигу? Како ти се зове тим?
Ne igram vasu ligu, 2. put... zakasnio sam bio za prijavu... The Red Devils mi je tim
Ма фантастично, 4 играча = 0 поена, пети био Рио Кукер као друга замена имо 7 бодова, можда упадне сутра ..... пропас, а теро ме неки курац да мењам ....
I meni kurac takodje
Celih devet poena, a rezerva jedna ima 11. No, ima još petorica da igraju, pa ćemo videti.
Meni sutra maltene svi, ali svejedno ocaj
Ха, тек сад видим колко сам се зајебо. Рекох јуче, ма тесно ће да буде у овим дербијима, боље да ставим Енрикеу капитена, неће примити гол, у најмању руку донеће 12 поена. 0 не може да се помножи са 2 -.- ........
http://i808.photobucket.com/albums/zz10/nonyamous/10dclkp.gif
Do jaja je Hju Lori
Ау Пеки, ал ме јуриш, дође ми човек на 6 поена, како сам се сјебо са вајлд кардом, невера.
EDIT: Ијзедначени смо, олололо
Dobro mi pordje prvi dan. RVP jebe, koj me kurac terao da promenim kapitena, ladno bi imao samo sa njim 40 poena, a ovako 45 jos mi ostali nekoliko sutra.
Za moje uslove ovo odlicno.
рвп јебе, ставио сам га за капитена... СТИЖЕМ ВАС ПИЧКЕ, ДРМА СЕ ТРОН! :D
53 poena nije lose, ne znam kog drugog napadaca da stavim. Imam Morisona jer nemam za boljeg i stalno me zajebava.
87 poena, i čeka se Asuekoto. Verujem da je ovo jedno prilično dobro kolo za mene. :D