Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Aj salji mi kod :) Serbian Warriors

2. Sad ću da pošaljem kodove djolepopu, Devetaru i Shomiu tek sadm sad video...slobodno me pripožurite ako kasnim.

3. Hocu i ja digram!!

4. е а шифра за додавање слика на форум, јел то она класична са img или има нека друга?

5. ma jok Đolepop, samo klikni na desni pa COPY IMAGE URL i onda ga paste-uj ovde, nešto slično.

Hocu i ja digram!!

Odma dođe!

6. Колико дуго ће бити повређени Вилшер и Ђерард?

7. Joj, ne znam Bogo mi :)

idi na goal.com ako nema informacija na samom sajtu gde igramo...obično kod profila igrača ima neki "i" za infoorramcije

8. Преселио сам живот на менаџер, знам сваког анонимуса из премијера :)

http://www.dodaj.rs/f/3x/b7/4yUDrhcQ/fantazija.jpg

9. е а како да поставим слику овде ?

10. Шта мислите о убацивању Раће Петровића у тим? Код мене је као везни који је на клупи а кошта само 5.5 милиона, то ми отворило места за Реину на голу...

11. Пошто ми је ово прва сезона имам неких нејасноћа... ове играче што су ми у замени мењам у току меча? И шта се дешава ако ми неки играч не буде у првих 11 а одигра добро ?

12. Не мењаш ништа. Одређујеш 11 играча који ће играти у твом тиму током једног кола ПЛ. 3 која су на клупи ти доносе поене само ако је неки од ових 11 повређен или не игра...

13. Не мењаш никога у току меча, пре него што почну утакмице изабереш тим на основу тога шта мислиш да ли ће играти и да ли ће играти добро. А ако ти неко одигра добро а ниси га ставио у тим издувао си га :)

14. A jebem ti. Promijenio sam pola tima, sad ovaj Vilšer povrijeđen. I još četvorica su sumnjiva.

15. Преселио сам живот на менаџер, знам сваког анонимуса из премијера :)

ahahahaha...zipa Stefan Savić :)

е а како да поставим слику овде ?

Desni klik na sliku, onda COPY IMAGE URL, pa onda "paste" ovde na temu.

Raća je misterija...Ja ga ne bi stavio u prvu postavu, možda ko zamena da ko što kažeš oslobodi mesto za nekog skupljeg na drugoj poziciji.

Shomy23, ne menjaš ništa u toku meča, bolje da kažem u toku celog kola. Tvoj posao je da postaviš formaciju i tim pre utakmice i da eventualno makneš nekog igrača, a kupiš drugog. Kad se završi celo kolo, bodove ti osvajaju prvih jedanaest igrača koji su igrali....znači PAZI kako raspoređuješ zamene, ta tri lika u zameni (ne računajući gošu) se automatski menjaju i to ako dozvoli formacija, pa ako iz prve postave ne igraju trojica, ulaze sva trojica sa klupe ako su igrali automatski, ako ne igraju dvojica, ulaze samo prva dvojica iz zamene i tako dalje. Drugi golman automatski ulazi ako prvi ne provede ni minut na terenu.

Pitaj slobodno ako ti još nešto ne bude bilo jasno. nedozvoljene su ti formacije koje su nerealne...npr 10-0-0 7-1-2 i tako dalje...što znači da će automatske zamene raditi ako formacija ostaje realna

16. Е тооо ме занимало...хвала :)

17. Ја сам узео оног Клеверлија што је опасно играо у утакмици против Ситија у Комјунити Шилду, видео сам нахвалили га, а и Сколс се пензионисао, тако да, можда се исплати.

18. Nema na čemu. :)

19. Hill iz QPR je moj pik...preniska mu je cena a stena je u odbrani...plus sto su sad usli u PL ima da grizu :) Rodallega ili Gyan...to me muci O.o

20. Hill iz QPR je moj pik...preniska mu je cena a stena je u odbrani...

За одбрамбене играче ти је најбитније да играју у тимовима који иначе не примају много голова... Квинс Парк ће се напримати голова, зато не иде да стављаш много играча из слабијих екипа.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.