Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. pricam za ovo kolo...igraju protiv Boltona kod kuce...bice pun stadion, napalice se...ja igram u kladzi tu keca :) Prodacu ga posle ovog kola

2. Хвала Вуки за прогутан пост. На Савића сам случајно налетео, скроз сам заборавио да је он у премијеру сада. Кошта 5 милиона и надам се да ће се појављивати чешће. А Тарабта препоручујем пошто се противници збуне кад он узме лопту. Хтео ПСЖ да га доведе за 10 милиона и курац.Ко игра менаџера само ћу рећи 19 дриблинг.

http://www.youtube.com/watch?v=3lhZeQwW-W4

3. Prodacu ga posle ovog kola

Пази се, трансфери су бесплатни само у пред почетак сезоне, после ћемо добијати бесплатне тек повремено, док ће се већина наплаћивати поенима.

4. У праву је Пеки, тај фазон да добар играч = пуно поена углавном не важи за одбрану. Једноставно, нападачи убице и Ситијеви преплаћени Цигани из Шпаније и Јужне Америке морају се на неком издркати, а то сигурно неће бити тим са Видићем и Теријем у саставу. Зато, само проверено.

Ја избацио Вилшира и Бејнса, мада видећу до краја још. Сад нашли да се повређују сви...

5. У ала ме јебете сада , ја тама променио целу поставу ,скапиро сам да се ово не гледа каоПЕС :))

А шта се тачно бодује?

Голови , асистенције , непримљен гол , можда картони? Само ми је то још дилема (ууу мале ли дилеме :))

6. Тамо на фантазију пише да Вилшир има повреду чланка, такве повреде трају од недељу дана до 4 недеље за прелом, опустите се брзо се враћа Џек.

Шоми знам и за Фаурлин-а одлични су и он и Роуландс. Не знам за вас али ја ценим да ће Ренџерси цепати око 10 позиције ове сезоне.

7. Лаки идеш овде http://fantasy.premierleague.com/rules/ па доле нађи скоринг

8. Ryan Shawcross je moj favorit, što se tiče odbrane, samo trenutno nemam mjesta za njega u odbrani. Uzeo sam i Evansa iz Utd-a. Kaže mi lik koji navija za njih da je mali dobar, pa ajde reko, da probamo, pored stijena Sambe, Vidića i Baneta, ne mož da omane. A tu mi je i Hoze Enrike.
    EDIT: Nije s goreg da uzimate odbranu, odnosno igrače, koji daju golove. Gol odbrambenog 6, netaknut gol 6 :)

9. Je l može neko ukratko da objasni kako funkcioniše ta vaša liga? Napravio sam tim, zove se Pljeskavica (nisam baš imao inspiraciju), kako da se uključim, ako je moguće?

I odloženo je Totenhem - Everton, bolje vadite igrače odatle

10. Еванс је добар али заиграће можда 2 пута целе сезоне. Има Јунајтед доста одличне омладине поред којих овај не може да се пробије. Трансфер до следеће сезоне готово известан по мом мишљењу. И да Јунајтед ми је омиљени клуб на планети, тако да их познајем добро.

11. Pa nije 7 strana mnogo za pročitati, a ima objašnjenja u prethodnim postovima.

12. Нека ми неко пошаље те јебене шифре на пвт :-9

13. Ево ја чу кад сам већ ту.

14. etotebe, meščini, jestiono igro prošlu sezonu?

15. ја сам са оном сликом свог тима само истроловао лололо, измењао сам га 5 пута до сад :D

16. Prikljucio sam se i nadam se najboljem. :) Prosle sezone na face-u sam bio prvi medj' drugarima,od nas 15,sad u top 5 da udjem,sjajno..
    Elem,moji podanici:

Golmani: Svarcer,Al Habsi
    Odbrana: Vidic,Jagielka,Hangleland,Richards,Dunne
    Sredina: Downing,Yaya Toure,Bale,Tchoyi,Davies
    Napad: Suarez,Gyan i Rodalega....

Kad skupim malo poena i para,ubacujem Nasrija i Kejhila,posto se Kejhil,bar na faceu,racuna kao da je sredina,a igra covek u spicu konstantno... :) A Nasri je Nasri,i jebe mame...Yaya Toure igra AMF-a kod ovog morona,davace golove,a u odbrani sam gledao ove skakace...sa te 2 izmene,bice ovo dobar timcic!

17. Rodallega ili Gyan.

Ja pazario obojicu :)

Sad ću da pošaljem henriju kodove, a vidim da je Dvajt poslao eveomene-u.

18. Jebote pa i ja imam obojicu... :D Mora da se menja tu nesto... :D

19. Моје име је "Јалијаши". Јесам, играо сам прошлу сезону Дабе. И био сам јако лош. Надам се да ћу ове сезоне бити за нијансу бољи.
    Како ово звучи скромно, хахахахаха!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.