Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pricam za ovo kolo...igraju protiv Boltona kod kuce...bice pun stadion, napalice se...ja igram u kladzi tu keca :) Prodacu ga posle ovog kola
Хвала Вуки за прогутан пост. На Савића сам случајно налетео, скроз сам заборавио да је он у премијеру сада. Кошта 5 милиона и надам се да ће се појављивати чешће. А Тарабта препоручујем пошто се противници збуне кад он узме лопту. Хтео ПСЖ да га доведе за 10 милиона и курац.Ко игра менаџера само ћу рећи 19 дриблинг.
http://www.youtube.com/watch?v=3lhZeQwW-W4
Пази се, трансфери су бесплатни само у пред почетак сезоне, после ћемо добијати бесплатне тек повремено, док ће се већина наплаћивати поенима.
http://www.youtube.com/watch?v=pNuojWD7_6c
igrac QpR- a takodje
У праву је Пеки, тај фазон да добар играч = пуно поена углавном не важи за одбрану. Једноставно, нападачи убице и Ситијеви преплаћени Цигани из Шпаније и Јужне Америке морају се на неком издркати, а то сигурно неће бити тим са Видићем и Теријем у саставу. Зато, само проверено.
Ја избацио Вилшира и Бејнса, мада видећу до краја још. Сад нашли да се повређују сви...
У ала ме јебете сада , ја тама променио целу поставу ,скапиро сам да се ово не гледа каоПЕС :))
А шта се тачно бодује?
Голови , асистенције , непримљен гол , можда картони? Само ми је то још дилема (ууу мале ли дилеме :))
Тамо на фантазију пише да Вилшир има повреду чланка, такве повреде трају од недељу дана до 4 недеље за прелом, опустите се брзо се враћа Џек.
Шоми знам и за Фаурлин-а одлични су и он и Роуландс. Не знам за вас али ја ценим да ће Ренџерси цепати око 10 позиције ове сезоне.
Лаки идеш овде http://fantasy.premierleague.com/rules/ па доле нађи скоринг
Ryan Shawcross je moj favorit, što se tiče odbrane, samo trenutno nemam mjesta za njega u odbrani. Uzeo sam i Evansa iz Utd-a. Kaže mi lik koji navija za njih da je mali dobar, pa ajde reko, da probamo, pored stijena Sambe, Vidića i Baneta, ne mož da omane. A tu mi je i Hoze Enrike.
EDIT: Nije s goreg da uzimate odbranu, odnosno igrače, koji daju golove. Gol odbrambenog 6, netaknut gol 6 :)
Je l može neko ukratko da objasni kako funkcioniše ta vaša liga? Napravio sam tim, zove se Pljeskavica (nisam baš imao inspiraciju), kako da se uključim, ako je moguće?
I odloženo je Totenhem - Everton, bolje vadite igrače odatle
Еванс је добар али заиграће можда 2 пута целе сезоне. Има Јунајтед доста одличне омладине поред којих овај не може да се пробије. Трансфер до следеће сезоне готово известан по мом мишљењу. И да Јунајтед ми је омиљени клуб на планети, тако да их познајем добро.
Pa nije 7 strana mnogo za pročitati, a ima objašnjenja u prethodnim postovima.
Нека ми неко пошаље те јебене шифре на пвт :-9
Ево ја чу кад сам већ ту.
etotebe, meščini, jestiono igro prošlu sezonu?
ја сам са оном сликом свог тима само истроловао лололо, измењао сам га 5 пута до сад :D
Prikljucio sam se i nadam se najboljem. :) Prosle sezone na face-u sam bio prvi medj' drugarima,od nas 15,sad u top 5 da udjem,sjajno..
Elem,moji podanici:
Golmani: Svarcer,Al Habsi
Odbrana: Vidic,Jagielka,Hangleland,Richards,Dunne
Sredina: Downing,Yaya Toure,Bale,Tchoyi,Davies
Napad: Suarez,Gyan i Rodalega....
Kad skupim malo poena i para,ubacujem Nasrija i Kejhila,posto se Kejhil,bar na faceu,racuna kao da je sredina,a igra covek u spicu konstantno... :) A Nasri je Nasri,i jebe mame...Yaya Toure igra AMF-a kod ovog morona,davace golove,a u odbrani sam gledao ove skakace...sa te 2 izmene,bice ovo dobar timcic!
Ja pazario obojicu :)
Sad ću da pošaljem henriju kodove, a vidim da je Dvajt poslao eveomene-u.
Jebote pa i ja imam obojicu... :D Mora da se menja tu nesto... :D
Моје име је "Јалијаши". Јесам, играо сам прошлу сезону Дабе. И био сам јако лош. Надам се да ћу ове сезоне бити за нијансу бољи.
Како ово звучи скромно, хахахахаха!