Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

1. Ја сам сад променио у ово али све нешто мислим да Леива неће да игра , нисам сигуран , и ценим да убацим тог Мароканца из КуПеЕра .....

http://img594.imageshack.us/img594/2756/fantazy.png

2. Laki, šta bi sa čeličnom odbranom?

3. Па нисам имао пара за иоле добар напад и средину , моро сам овако , а ни ов нису лоши ....

4. Hart Goalkeeper
    Vidic Defender
    Ivanovic Defender
    Samba Defender
    Jose Enrique Defender
    Benayoun Midfielder
    Downing Midfielder
    Cahill Midfielder
    Marveaux Midfielder
    Odemwingie Forward
    Suarez Forward
    Al-Habsi Goalkeeper
    Diouf M Forward
    Evans J Defender
    Wilshere Midfielder

5. Шта мислите о узимању 3 играча одбране из једног тима? Мислим није ми најјаснији онај бонус од 4 поена, јел то значи да добијам те поене само ако тимови из којих су ми сва четворица не приме голове или је то по играчу?
    Ако је ово прво онда 3 дефанзивца Јединства и бог да те види :)

6. Po igraču. Ja sam prošlu sezonu dobijao dosta sa Reinom i Škrtelom, ali tek kad je Keni došao :D

7. Нисам знао да је по играчу, мораћу нешто да искомбинујем :)
    Дефанзивци из најјачих клубова онда...

8. Plus što ova dva naša znaju i dati iz prekida. Nisam stavio Kolarova, jer je tu Kliši, ali mislim da Kole igrati veznog. Tu su se zajebali kao i sa Kejhilom kao veznim.

9. Људи, ја бих да се придружим, ако није касно.

10. Champy, Totenhem - Everton odlozena tekma

11. Champy,po meni imas mnogo igraca iz Liverpula,i dosta igraca za koje se ne zna da li ce igrati konstantno... Mislim da bi ti bolje bilo da umesto Kerola ili Suareza,ubacis spica iz recimo Njuke,Sanderlenda,Evertona,Boltona,da imas i od tih timova bodove...Isto tako,ne znas koliko ce Dzeko igrati pored Aguera,menjace se,ne znas da li ce Modric igrati zbog ovog sranja sa Celzijem.Ja iskreno volim iz sto vise timova da imam igrace,pa da se nadam na kojoj god utakmici da padne gol,da je bas moj dao. :D

12. Moj tim :

Robinson
    Vidic, Hanglenand, Kolarov, Hill
    Yaya Toure, N ZOGBIA, Meireles, Gamst Pedersen
    Bent, Dzeko

Rezerve : Foster, Luke Young, Rodallega, Faurlin

Misljenje ? :)

13. Suarez ima da igra više od Kerola, preplaćene seljačine.

14. Ma Dube,igrace njih dvojica u spicu,videces...i sabijace... :)

15. Ne sumnjam ja u to, nego mi je sirov Kerol mnogo. Jedan bivši alkos, a drugi, tipična mrcina iz paba, hobi mu tuča po kafanama, pa nekad prenese to i na teren. Kakav dvojac :D

16. Kad smo već kod Suareza da li će on uopšte da igra ovu prvu, ne znam kud ću s njim, Vilšira sam morao da zamenim, ne znam da li da menjam i njega. I da, Bane Ivanović neće takođe igrati prvu tako da ne bi bilo loše da ga zamenite...

17. Голмани: Харт, Гордон

Одбрана: Компани, Хангеланд, Џагиелка, Карагер, Вудгејт

Средина: Силва, Тарабт, Гамст, Ленон, Фергусон (мукица, сви га узимају, јер је најјефтинији везни)

Напад: Руни, Суарез, Бити

18. Хозе Енрике се још води као Њукаслов играч и 5 милиона је. Сад гледам да га некако убацим уместо Вудгејта.

19. Evo, ako je neko raspoložen, nek otvori i ovu temu, pa igrajte ako vam se da. Ali su kasno stavili članak.http://www.mondo.rs/s214511/Sport/Fudbal/MONDO_EKSKLUZIVNO-_Prvi_srpski_Fantasy.html

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.