Ко последњи победник - 120

1. a kad ce kika da dodje?

2. Ма битно је да сам ја ту, и моја бивша жена :)

3. .....koja ce da pobedi :P

4. Kakvi sve raspičkani brakovi na ovoj temi...
    Ne znam kad će da dođe. Meni bitno da ja pobedim pa on od volje mu. Ali nije fazon iza leđa njemu.

Opa! Zlato! :)))

5. Цитизен, припремаш ли се за пораз :)

6. Odbojka... :)

Cokulo, možeš i ti polako. :p

7. Јацка, није око овога. Цити и ја имамо договор :)

8. Nema veze, dogovarajte vi, ja samo da upozorim... :))

9. Мало се грудвали, ја побједио! :D

10. Цизизееееееееееееен

11. Madafaka, imaš ti kaldndar? Kakve grudve, kakvo šta... To će ti se istopi sad, znaš?! :)

12. Шта мислите могу ли скупити 9000 постова на форуму за 3 мјесеца ?

13. Da se ženi čovek.
    Ja verujem u cokulu!

14. Ko to planira da pobedi, a ko da se ženi, m? :)

15. Пази јацка, ја и цити били у браку. И дан након меденог месеца, морао сам реновирати стан. И мајстор ми лапи кабал од напајања и док сам поправио комп. она ме стави :(
    и сад дала ултиматум 8000 постова и опет смо заједно :)

16. A jebo ga ti, daj meni šifru kad ti spavaš ja da kucam.:))
    Ćao kumo! :)

17. Cokuliću, udadoh se i ja ovde, pa se nisam nešto usrećila, evo, Jacka može da potvrdi :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.