Pobedica! :D Dobro veče, poslednjici! :D
Dobro veče, Stormoooo :))
Kolezinice, pa šta se radi? Je l' pobeđujem danas? :)
Nisam kolezinica, al' mogu ti odgovorim. Ne... :)))
JA POBJEĐUJEM!!!
Peršun!
Tebi to umesto opsovke, jel Storma? :)
A što me ne pustite, pa ja sam veteran ove teme, a još uvijek bez pobjede :(
Evo, upravo sam saznala da sam položila ispit, pa sam srećna! :)) Kako je kod tebe, koleginice? :)
Ja bih te pustila da pobediš, još samo Jacku da ubediš ;) Ona je jak protivnik :))
Jesje, jacka, ušlo mi u naviku. :D
Proguta mi post. :/ Elem, rekoh pustila bih zbog tog lepog bebironca ali nešto ne mogu. :) A imam i opkladu, no nema mi druge strane. Forgeta, čestitke! Ja bih ubila za koji pismeni ispit. Ovi me pojedoše. :( Storma, pametan potez! :)
Finoća, nezaboravak, finoća. Odoh sad malo s teme, da vam pružim šansu da pobedite. :)
Hvala, hvala :) Joj, Jacka, verujem ti... Meni su skoro svi pismeni, a kad imam neki usmeni, trema me ubije, ne znam ni šta pričam tad...
Z-A-D-NJ-I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma ćuth, meni je trema problem i po. Još kad mi ne daju koncept da pišem muka me uhvati. To mi taman dodje da se saberem malo.
Jocka, pusti me da pobijedim!
Evo ti, pobjedi, beno jedna! :))) Ide Jocka da spava, red je više. PozZ! :)
E tako! :) Laku noć, idem i ja. NEMO DA BI KO POSTOVO!!!
Добро јутро
Dobro jutro!
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Pobedica! :D Dobro veče, poslednjici! :D
Dobro veče, Stormoooo :))
Kolezinice, pa šta se radi? Je l' pobeđujem danas? :)
Nisam kolezinica, al' mogu ti odgovorim.
Ne... :)))
JA POBJEĐUJEM!!!
Peršun!
Tebi to umesto opsovke, jel Storma? :)
A što me ne pustite, pa ja sam veteran ove teme, a još uvijek bez pobjede :(
Evo, upravo sam saznala da sam položila ispit, pa sam srećna! :)) Kako je kod tebe, koleginice? :)
Ja bih te pustila da pobediš, još samo Jacku da ubediš ;) Ona je jak protivnik :))
Jesje, jacka, ušlo mi u naviku. :D
Proguta mi post. :/
Elem, rekoh pustila bih zbog tog lepog bebironca ali nešto ne mogu. :) A imam i opkladu, no nema mi druge strane.
Forgeta, čestitke! Ja bih ubila za koji pismeni ispit. Ovi me pojedoše. :(
Storma, pametan potez! :)
Finoća, nezaboravak, finoća. Odoh sad malo s teme, da vam pružim šansu da pobedite. :)
Hvala, hvala :) Joj, Jacka, verujem ti... Meni su skoro svi pismeni, a kad imam neki usmeni, trema me ubije, ne znam ni šta pričam tad...
Z-A-D-NJ-I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma ćuth, meni je trema problem i po.
Još kad mi ne daju koncept da pišem muka me uhvati. To mi taman dodje da se saberem malo.
Jocka, pusti me da pobijedim!
Evo ti, pobjedi, beno jedna! :)))
Ide Jocka da spava, red je više. PozZ! :)
E tako! :) Laku noć, idem i ja. NEMO DA BI KO POSTOVO!!!
Добро јутро
Dobro jutro!