Није није толико готиван да би му препустио победу овде ..... тренутак када неко овде победи је увек велики дан за човечанство ...
Jaaaaaaaaaa žeeeeeeeelim da pooooooooobeeeeeeeeeeeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
AMAN LJUDI LJUDASTI JA POBJEĐUJEM
nemaš šanse emili! ja pobeđujem!
Letki, da samo vidiš kako sam zatreptala okicama ko malo buljavo dete iz crtaća. @.@
Pobeda!
ВИНЕР ИЗ ХИР !
Знам како ћу Еклипс да отерам,Довољно само да напишем пост на јебању и неће је бити пар сати ,таман довољно за победу ...
POBEDAAAAAAAAA!
Peršun! Odoh s teme!
Laki je malo pošandrcao. :)))
Шта , виш да делује :))
njiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201109/271180/prima.jpg?1316529888
kul
Дал прима и курац?
Генијалан сам , само толико ................
A u čemu to?
I gde mi je Kika, AMAN?!?!?!
i takoooo..... modovi čekaju mene da udare lok :))
A vazda si tu...
Idi nešto pojedi, ženo draga! :))
ah meni mala gajba, sve mi na dohvat kompa i frižider i knjige i tv... stalno sam tu :DDD
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Није није толико готиван да би му препустио победу овде ..... тренутак када неко овде победи је увек велики дан за човечанство ...
Jaaaaaaaaaa žeeeeeeeelim da pooooooooobeeeeeeeeeeeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
AMAN LJUDI LJUDASTI JA POBJEĐUJEM
nemaš šanse emili! ja pobeđujem!
Letki, da samo vidiš kako sam zatreptala okicama ko malo buljavo dete iz crtaća. @.@
Pobeda!
ВИНЕР ИЗ ХИР !
Знам како ћу Еклипс да отерам,Довољно само да напишем пост на јебању и неће је бити пар сати ,таман довољно за победу ...
POBEDAAAAAAAAA!
Peršun! Odoh s teme!
Laki je malo pošandrcao. :)))
Шта , виш да делује :))
njiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www1.vukajlija.com/var/products/posters/201109/271180/prima.jpg?1316529888
kul
Дал прима и курац?
Генијалан сам , само толико ................
A u čemu to?
I gde mi je Kika, AMAN?!?!?!
i takoooo..... modovi čekaju mene da udare lok :))
A vazda si tu...
Idi nešto pojedi, ženo draga! :))
ah meni mala gajba, sve mi na dohvat kompa i frižider i knjige i tv... stalno sam tu :DDD