Ко последњи победник - 120

1. Ја винујем!

2. Шалабајзеру, кренуо сам у нове походе са твојим мотом и сад постујем ко луд :)

3. Tako treba! Al' nađi sebi temu, jer ovdje ja pobjeđujem!!!!!!!!!!!!!

4. Tako treba! Al' nađi sebi temu, jer ovdje ja pobjeđujem!!!!!!!!!!!!!

Врло дискутабилно :) ајде ја сам ђак ја до 10 сати већ спавам. Имате шансу :)

5. Krajnje je vrijeme za LOCK!!!

6. Krajnje je vrijeme za LOCK!!!

Ајде сад!

7. Devetaru, jebotebog, otjerali smo sve cave s teme, ajmo se primiriti malo. :)

8. Šalabajzeru, u šta ja spadam? :))

9. Eeee, pa đes forgetko, nisam te viđu 100 godina! :) Hm, u fino čeljade spadaš, sudeći po onim fotografijama s okupljanja ;)

10. Ti se još sećaš tih fotografija? :)) Pa, hvala, kažu da ostavljam takav utisak ;) Ma, tu sam ja, samo se mimoilazimo na ovoj temi :)

11. Naravno, još prije sam negdje postov'o da bih volio znati kako izgledaš, a kad su izbacili slike s okupljana, reko' TO! :D

12. :)) Ne znam šta da kažem, hvala još jednom :) Odavno nisam bila na okupljanju, nikad nisam tu kad organizuju nešto...

13. Okupljali ste se? :)

14. Ma to davno bilo VanGogo, prije par mjeseci...
    Forgetko, šta bi onda rekla za mene, živeći u vukojebini, ko zna da li će se pružiti prilika da dođem na okupljanje :(

15. dfgdfgdgfgdfgerrgrterzrtz

16. Ja sam na poslednjem bila u februaru, Gogo, kad je Smare dolazio u Bgd... Kakav je tad sneg padao, kad se samo setim! :))

Joj, valjda ćeš uspeti nekad da se organizuješ da dođeš...

17. E,draga moja,tada će sekire da padaju-ako ja to uspem..ne da mi se,pa to ti je.
    :))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.