Ко последњи победник - 120

1. Зна ли ко радити са цс серверима ?

2. Модови, модови локујте до нико не гледа !:)

3. RD ti si elita Vuke, zašto još hoćeš i ovde da pobjediš, pusti nas obične članove da se izborimo za pobjedu na ovoj temi.... temi to ne znači ništa, a nama mnogo :DDD

4. Zato što sam kvazielita + nezajažljiv!!!!!!!!!!!!!!

5. Odabranu definiciju, možda?

6. eto ti sad, pa dječače zašto to radiš, ehhh... to ti ja kad čovjek ima i previše al hoće još :))

7. Vidi, jebotemiš, pa ja sam prije 2-3 dana tražio od Uroša ili pobjedu ovdje ili odabranu definiciju... Džaba postujem izgleda :(

8. RD ti si elita Vuke, zašto još hoćeš i ovde da pobjediš, pusti nas obične članove da se izborimo za pobjedu na ovoj temi.... temi to ne znači ništa, a nama mnogo :DDD

Ајдеееееее

9. a ne RD, pogrešno si me shvatio, nit si dočekan prijateljski, nit si ignorisan, nego ja to onako drugarski tebi kažem, ono u fazonu pokaži dušu, pusti niže slojeve da se bore za pobjedu, ti ionako imaš ono nama nezamislivo :))

10. :tiho otvara vrata i ostavlja post, u nadi da će moderatoru dosaditi, pa će lokovati temu:

11. :tiho otvara vrata i ostavlja post, u nadi da će moderatoru dosaditi, pa će lokovati temu:

12. :rukadžinski otvara vrata i vrišti ZAKLJUČAVAJTE TEMUUU:

13. ПОБЕДАААААААААААА

14. A bio bi red više da ide lok, pa ko pobedi pobedi.

15. A bio bi red više da ide lok, pa ko pobedi pobedi.

а то бих био јааааа :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.