Ко последњи победник - 120

1. Šugavo,moja Bronte.
    Sad sam kilava i slinava,fala na pitanju.
    Inače odnegde mi se stvoriše 39 godina. Da nastavim?
    A vi-kako te?

2. a uuuuuu 39, e sad u ovoj zadnjoj godini 30ih uživaj maksimalno, eto to ti ja želim za rođendan :D

ahhhh, a ja nekako nikako.... neka me septembarska tuga uhvatila, ne znam ni gdje bi ni šta bi sa sobom i takooo.... al biće bolje čim ispitni rokovi završe pa ovo breme teško padne sa pleća :DDD

3. I to što kažeš :)
    A za ovu rođendansku želju ti specijalno zahvaljujem :))

4. Оће ко кокица ?

5. Daj vamo! :)
    Kad ne mogu češko pivce koje mi trune u frižideru,daj kokice!

6. :дијели кокице:
    Марка велико, помарке мало паковање :)

7. Prvo jelo,onda potkusurivanje! :)

8. Ајде частим ову рунду :)

9. Ae.Ja ipak otvorila ono pivce-aj i to da podelimo.Samo jedna limenka,nema više :)

:sipa u čašu i daje čas Osnovcu,čas Devetaru..ko god da je:

10. :узима, имам проблема са алтер егом :): имам ја лава у фриџу :)

11. Da ne mešamo-ovo je neki Radegast.
    Od Lava me boli glava :))

Jbmu,moraću i ja da počnem sa tim nijansama u nickovima i avatarima..od 2009 nisam promenila :)

12. Мењај, хајнекен ?

13. Aj.Mada ja volijem Tuborg više.Al svi mi kažu da to nije pivo..bah.

Muka mi sad da menjam.Bolje ko gospođa žena da otvorim dupli. :))

14. Ја тражим слику за профил, ал немерем да нађем па ме убиЈ

15. Ma mrzi me da menjam,na ostalim forumima i radim to-kad odem,ali ovde...nikako.
    Bila ona tema na igrama "Pokloni osobi iznad sebe avatar",al sam sad lenja da tražim.. :)
    Lepo ti neko drugi nađe av i uživaš :)

16. pa stavi devetara, gradinačelnika cipelić gradaaa...

17. хммм поклони аватар, какве волиш, да пронађем :)

18. Mislim da se tačno zove "Novo-pokloni avatar osobi iznad tebe"-tako nešto.

19. Ма не то, теби неки аватар да нађем, само реци коју тему волиш :)
    Исте ове имам само флоросцентно зељене пертле :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.