Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ček' i ja da se ubeležim,valja se. :)
Емили шта сам урадио :)
Ваља вангого
Nego kako nego valja :))
Морам да бубам историју за сутра. Ипак одох у школу :)
Puuu,dole istorija!!!
Занимљиво ми :)
Учим како је ретардирани папа послао децу у крсташки рат, јербо они су чиста срца њих бог чува :)
Ma ,istorija i ja imamo neraščišćene račune od petog osnovne :)
Totalno druga priča je istorija umetnosti.Nju jako volim :)
E, kakva istorija, spemujete temu.
ZADNJI!!!
Jok brate moj,idem da sušim kosu pa ćemo da vidimo kuj je poŠljednji :)
Ajde, ajde, što vas je manje, veće meni šamse za pobjedu.
evo meee
Oooo, pa nije te bilo dugooo.
E, sad sam i ja tu, došla da pobedim!
E jebiga, pored žemskih, gubim sve šamse za pobjedu :(
spavaš li ti kad šalabajzeru ????
Lepo od vas što ste mi održavali temu, sad možete da idete.
Rijetko bogami, zadnji put sam spav'o neku ribu prije dvajestak dana :(
Jao, muškarci, spavanja vam nikad dosta... Ne znam ni što gubite vreme ovde... :) Zna se čija je pobeda! ;)
MOJA, ZNA SE!!!
Ma, nema šanse... Naspavala sam se danas, sad sam k'o zapeta puška :)