Ко последњи победник - 120

1. A što mi nema Kike nikad. :(((

buri, aman, znaš ti kol'ko je to ljudi??? Koja će to postići? :)
    Šalabe, u metode ne zalazim, ali ako je frka, snalazi se. 'Vako smisla nema!

2. TE KOJE IMAJU VREMENA ZA FUDBALSKI TIM IMAJU I ZA ZAPADNU TRIBINU I ZA VIP LOŽU

LOLOLOL

3. E pa ako je samo dve strane stadiona onda dobro. Znatno olakšava posao... Nema šta! :)

4. TOTI ŽEMKA... KO BURGIJA IZ ''KAD PORASTEM BIĆU KENGUR''...

5. ДОБАР ДАН ДОБРИ ЉУДИ

6. DOBAR DAN...

E ODO JA DA CIMBA KUNT, PA NA KNJIGU... AJ ZDRUS

7. Neko na kunt, neko na pos'o...Ej, živote...

8. Siroma' buri... Mora da spava... :)

9. ЈА БИО НА СЕЛУ И ИЗВАДИО ВРЕЋУ КРОМПИРА ДА СЕ ИМА ЈЕСТ'

10. ULICA ZMAJ OD NOĆAJA
    OVDE SU ČUDA MOGUĆA... ALI DA NEKO POBIJEDI A DA TO NISAM JA, E TO JE NEMOGUĆE...

11. ЈА ТУРПИЈАМ !

12. ЈА ТУРПИЈАМ ! >>> moje nokte kad izgubis ;)

13. Ма, баталио сам ово. Само се у мени ретко кад пробуди жеља да те добијем. И ОНА МЕ НОСИ У ПОБЕДУ. ДА ЗНАШ ДА ТЕ ДОБИЈАМ СА ПОЛА СНАГЕ

14. Jede mi se griz. :/

15. Ја имам пролив :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.