Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Cakiii,mora keva malo da pobedi! :))**
E ne može. :))
Samo vas gledam majku vam Boziju.
E paz' sad kad pobedim.:)
Kakvi ste nazoooljeni..c,c,c,c! :P
Ево мене опет
Gde si bre Gogo ceo zivot?:)
Eve me,ne znam da l' smem da se javim,da me ne bijete! :)))
Aj nek neko proba samo...:)
Nego, znas, moram tako malo drcnije da nastupim da se ne razmazis.:))
Kako si?
A znaam,neću nikom da odam da si ti u stvari duša jedna ;))
Dobro,samo kad je došao i taj vikend!!!Jupiiiiiii !!
Malo sam umorna,počeli časovi i tako to,al' inače-sve cool :))
Ti,Caki,kakva si mi? :)
Meni vikend jos nije dosao. Radim sutra, istina krace, al izes to kad opet moram da ustanem u 8.
17. krecem na fax. Ne da jedva cekam, nego mi se raspust smucio. Mnogo se nesto oduzio.:))
Jeste vala,brada ti poraste dok počne škola/predavanja.Takav sam isti osećaj i ja imala dok sam bila "s onu stranu katedre" :)
Ček' šta si ti upisala? :)
AMAN DOSTA VAS JE :))))
gogice zmaju kako si mi ovo veče?
Ma Uciteljski u Uzicu, a mrzim ga iz dna duse.
Sad krecem u drugu godinu, al najverovatnije cu bataliti sve to i upisati filozofiju.
Evo Bronte moja,sad rekoh Caki-samo kad mi je došao petak.Ne mogu da ustajem u šes' crkavam koliko mi je mučno da rano ustajem.A vazda sam bila na nekim poslovima koji su počinjali u cik zore!(Izuzev kad sam bila na zameni u školi) :)
Caki,važno je da završiš.Nemoj da lunjaš-ako ti dobro ide,skembaj to i onda idi na filozofiju.
Ne smeta višak fakulteta :)
e pa gogo želim ti divan vikend :)
Fala,draga moja-sutra ima da spavam da se userem,ali u nedelju mi dolaze sinovljevi pajtaši (svi po 10 godina),pa će biti veselo...
(-Tetka Goco,a jel oćete da igrate Jugi karte sa nama?) :)))
E,slatki su,barabe male...:)
Imam jos godinu dana da vidim sta cu i kako cu. Pa ako nista, videcu da smuvam neki poslic u komunalnom drustvu. Sve je za ljude, jel...:))
Odoh ja sad u ponjave. A vi mi ostanite u miru i blagostanju.:)
Aj cao.
Ćao Caki,ljubim te! :)**
Lepo nam džonjaj :)
Imal mjesta za mene ođe?