Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
To bre ja jebem! (ovo je bilo jače od mene) :) Pa da, sažem se. Ja imam želju da odem u Grčku i da se icepam od girosa i da odem u Italiju i da se icepam od pizze... :D
To volim da čujem! Avanturizam u kulinarstvu (i klopanju) je savršen profajlerski mig ako hoćeš da upoznaš neku osobu! :)
Jedem kebab u Turskoj,nudle u Češkoj..zamisli da piješ "Amstel" u Češkoj!Svetogrđe!
E moram da idem da klopam, ogladneo sam dok smo ćaskali o hrani... :) I da, ja sam pobedio i tačka! Hahahahahahha..... Pozdrav
Pozdrav,Šiba i prijatno ti bilo :))
Naravno da ćeš pobediti..samo malo kasnije :)
Ја усто раније да победим :)
mhm :P
НОВИ ФБ ♥
mogu li ja da pobedim?
Не
zašto ne?
Зато што ја добијам
a bolje ja..
Нека нека
pa kažem ja lepo..
Ипак препусти мени
budi kavaljer.. ne moraš i ružu imati..