Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ПО-БЕ-ДА!
Moze, moze...ali juce.
Ок, онда сам већ победио :Р
Ti si bio, znaci sad ja...:P
Ок, сад ти, а сад опет ја... :D
Ajde dopusticu ti da pobedis. Nema veze, i onako sam u kurcu. Cao
Еееј, па где ћеш сад... :(
И ја сам сморен, зато сам и дошао овде...
Ajde pravicu ti drustvo dok budes tu.
Ja i onako necu spavati jos podugo.
Ја морам да учим...
А ево сад тренутно учим само Вукајлију... :)
Sta moras da ucis? Cime se bavis?:)
Хм бавим се... идем у школу...
Учим англички језик...
Studiras to ili imas sutra kontrolni iz engleskog?:D
Ма у средњу идем...
Сутра пита а у четвртак контролни типа градиво од прве две године и још нешто што смо радили сад у септембру... :ѕ
ЛуУуУуУдА miss professor...
Ma verovatno te mrzi.:))
Samo da se pobednik javi! :))
Javljam se...:)
Ма опуштено Шљивићу, виш да сам се јавио...
Цакана да нема неких особа у одељењу мислио бих да ме мрзи, али поред њих, који је јебу у (здрав?) мозак, ја сам неприметан и сигуран... :D
Znas koliko mi dodje smesno kad se setim da sam ja pricala da me mrzi uciteljica. Jes boli je dupe da mrzi mene, nema pametnija posla.
Mada kad se setim jeste gotivila jednog lika nekako nadprosecno, majku mu... Al on je bio djak generacija, morala se uvuce malo roditeljima doktorima.
Ееее, ја сам потенцијални џак генерације... или ја или другарица из одељења... :D
И готиве ме професори, али нико не зна моје родитеље (сем разредне) а и шта има да се чепе трговцима... :)
Cuti bre, kakvo je vreme doslo i kilo sira moz da zavrsi poso.:))
A ti si cetvrtak?