Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Јок, среда... тј трећак :))
Hvala za ovo delo od malopren. Saj cu se oduzim.:)
Ма их, и био је ред да мало читам нешто, кад већ не читам књигу... :)
dobro veče
Добро вече... :)
Cao, cao
нешто утихну разговор...
ево мало музике онда... :)
http://www.youtube.com/watch?v=0meQAVNBxoE
мој избор, пошто сам заљубљен до гуше... :))))
Nemoj mi te tuzne... Taman se povratih u zivot od malopre.
Zaljubljen, a?
Pu, slepce. Sta ti to treba u zivotu?
pa kako ste večeras ???
Не знам шта ће ми...
Али ми је лепо... :)
А кад ме одјебе, а хоће, бићу тужан ;)
Па ћу неком да се јадам...
А сад стварно морам да идем...
Чујемо се ускоро :)))
I cekaj da te odjebe, nemoj ti nju. Aj pa tako.
Emili, evo nikako. Kako si ti?
pa cakana zašto si nikako, ne valja biti nikako
ja super, učim kao... i takooo
Ја још нисам одјебао једну која је мене још пре неколико месеци, баш сам лУууУуУуУд!
ЕДИТ: Сад сам стварн отишао, срећнои побеђујте!
Evo ja sam poslednji. Ček samo da ugasim svetlo.
Ja sam pobedio! Opaaaaaaaaa!
Nope.
Ma ja sam pobedio.
nisi
Jesam
no no