Borko, nisi ti star, nemoj tako... :)
Gogo, ideš u Rusiju? :)
Застарео. Анахрон. Дође му на исто.
Jok FMN,nego samo maštam... :)
Мени је та фантазија постал стварност! :) Ух, поправи ми се расположење сад кад се сетих! Ах, тај Дон....
A da, ja skroz zaboravio da je ovde poenta priča i druženje a ne pobeda. Ja sam dobro, kako ste vi dame?
ZAKLJUČ! ;)
Ко је дама?
Pa rekla mi je Sno da si konačno ostvario svoju davnu želju da vidiš Don :)) Ja bih radije u tople krajeve,al' važno da mi je meni fino u mojoj koži,a o toplim destinacijama...ima vremena :)
Била ми температура од 25 до 30 па ти види. То је из моје перспективе практично био Рај на земљи у трајању од десет дана. Како је бре било добро....
Vidiš da smo raspoložene, Zezatore :))
Joj, Gogo, i ja bih u neke toplije krajeve... Kao da ovde nije dovoljno toplo... :))
Zezatore,mi fino-fala na pitanju ,al' stalno iskačeš ko čupavac iz kutije i ne vidim tvoje postove :)
Sad sam se jedno dva puta ponovo "upisivala" mamu...grrrr
Borko,šta da ti kažem-si ti čuo nekad za onu "kiselo je grožđe"?Pa,ja mogu da trubim da bih vamo ili 'namo,ali ti si BIO,ne? :))
Има истине Гого! :)
Eto. :)
Па да :) Е одо на туш па на кунт. Лака ноћ моје даме!
Ae,Borjuška pazdravljaju tibja :)) Idem i ja,laku noć svima :)
Laku noć oboma :))
EVO ME OPEEEEEET !!!!
Gde si opet?
Pobeda!
Je moja!
Borko, vidim da si dežuran ovde :)
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Borko, nisi ti star, nemoj tako... :)
Gogo, ideš u Rusiju? :)
Застарео. Анахрон. Дође му на исто.
Jok FMN,nego samo maštam... :)
Мени је та фантазија постал стварност! :) Ух, поправи ми се расположење сад кад се сетих! Ах, тај Дон....
A da, ja skroz zaboravio da je ovde poenta priča i druženje a ne pobeda. Ja sam dobro, kako ste vi dame?
ZAKLJUČ! ;)
Ко је дама?
Pa rekla mi je Sno da si konačno ostvario svoju davnu želju da vidiš Don :))
Ja bih radije u tople krajeve,al' važno da mi je meni fino u mojoj koži,a o toplim destinacijama...ima vremena :)
Била ми температура од 25 до 30 па ти види. То је из моје перспективе практично био Рај на земљи у трајању од десет дана. Како је бре било добро....
Vidiš da smo raspoložene, Zezatore :))
Joj, Gogo, i ja bih u neke toplije krajeve... Kao da ovde nije dovoljno toplo... :))
Zezatore,mi fino-fala na pitanju ,al' stalno iskačeš ko čupavac iz kutije i ne vidim tvoje postove :)
Sad sam se jedno dva puta ponovo "upisivala" mamu...grrrr
Borko,šta da ti kažem-si ti čuo nekad za onu "kiselo je grožđe"?Pa,ja mogu da trubim da bih vamo ili 'namo,ali ti si BIO,ne? :))
Има истине Гого! :)
Eto. :)
Па да :) Е одо на туш па на кунт. Лака ноћ моје даме!
Ae,Borjuška pazdravljaju tibja :))
Idem i ja,laku noć svima :)
Laku noć oboma :))
EVO ME OPEEEEEET !!!!
Gde si opet?
Pobeda!
Je moja!
Borko, vidim da si dežuran ovde :)