A šta radim... učim, i kukam što učim, i što mi je iskočila prilika za beer fest, a ja, jelte, nemam vremena... :/
Ništa novo... Kako si me ostavio tako me zatičeš... samo su me zalivali u međuvremenu, da se sirota ne osušim... :)
EDIT: E jesam samoživa...!
Kako si ti? Šta ima novo s tobom?
jebemli ga, sad kako kukaš ja se prosto utješim...
kako nemaš vremena da odeš dva dana, jebem ga ja? jebeš ispite, biće rokova... ja jadan nemam love, a inače bih rado doš'o...
ništa posebno, bio kući, radio malo, al' nema plate, mamu mu privatnu jebem... i tako, sad sam i ja doš'o u BL da nešto učim, pa ćemo vidjeti kako će ići...
Ma dva dana... Pa znam sebe, dođu još dva posle... Ovako - sedi tu i ćuti! A večeras SARS! :(
Eto onda neke vajde i od mog kukumavčenja... Dobro bar to! :))
Ma ići će, mora... Malo poguraš i to je to. A doći će i plata, kad god dođe, neće smetati! :))
jebo im ti mater, prvi put sam radio nešto ozbiljnije u struci... nepunih mjesec dana ustajanja u 6 pa na teren do naveče 6-7 i tako svaki dan, osim nedelje... i kad treba platiti odjednom kriza i nema posla...
Rano, ne pitaj... Celo leto na fakultetu, bem ti leto i ko ga izmisli!
Ahahhahahha, pa te vaše neke, sve aspida do aspide! :) Tako stroge, a?
Psujem brate i ja, al' ja uvek mrzim sebe kad opsujem... To je korak napred, jel da? :molećivo čeka potvrdu:
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2011/200/e/a/cm_punk_best_in_the_world_2_by_kearse-d40xdvy.jpg
A šta da radim. Takav mi horoskop.
Borko, avatar ti je sjajan moram priznati... Zavidim tom što se ljuljuška i boli ga uvo! :)
Ja samo da se upišem za pobedu!
ja pobjedjujem.... jaaaaaaaaaa
Izvini, Eklips, ali neki drugi put! :)
prihvatam izvinjenje, ali nema sanse da me pobjedis :)
OVDJE SAM JA ŠAMPINJON!
јеси, ал јуче!
POBJEDAAAAAAAAA
eklips, ti si toliko neiskusna da ne kapiraš da je pored mene ovdje nemoguće pobijediti...
Oooo, da... buri je baš iskusan u pobedama...
Skoro kao ja... :))
evo JACKA zna... đe si JACKO? šta radš? ima li šta novoga?
A šta radim... učim, i kukam što učim, i što mi je iskočila prilika za beer fest, a ja, jelte, nemam vremena... :/
Ništa novo... Kako si me ostavio tako me zatičeš... samo su me zalivali u međuvremenu, da se sirota ne osušim... :)
EDIT: E jesam samoživa...!
Kako si ti? Šta ima novo s tobom?
jebemli ga, sad kako kukaš ja se prosto utješim...
kako nemaš vremena da odeš dva dana, jebem ga ja? jebeš ispite, biće rokova... ja jadan nemam love, a inače bih rado doš'o...
ništa posebno, bio kući, radio malo, al' nema plate, mamu mu privatnu jebem... i tako, sad sam i ja doš'o u BL da nešto učim, pa ćemo vidjeti kako će ići...
Ma dva dana... Pa znam sebe, dođu još dva posle... Ovako - sedi tu i ćuti! A večeras SARS! :(
Eto onda neke vajde i od mog kukumavčenja... Dobro bar to! :))
Ma ići će, mora... Malo poguraš i to je to. A doći će i plata, kad god dođe, neće smetati! :))
jebo im ti mater, prvi put sam radio nešto ozbiljnije u struci... nepunih mjesec dana ustajanja u 6 pa na teren do naveče 6-7 i tako svaki dan, osim nedelje... i kad treba platiti odjednom kriza i nema posla...
ma biće SARS-a još, mladi su to momci...
kad imaš te ispite, je l' ti baš frka za učenje?
Teeeško da mogu... :)
Ma, jbg... To je da se navikneš. Ne bih da mračim, ali ne verujem da je poslednji put niti da si jedini. :(
Ma evo ih, iza ćoška... :) Vikend pa rok...
tako rano rok? jebo takvu školu, k'o da si na popravnom...
možeš i te kako... ako mogu sve one žene po firmi možeš i ti...
nikad na jednom mjestu nisam vidio toliko žena da psuju ko kočijaši... vidi se da rade sa građevincima...
Rano, ne pitaj... Celo leto na fakultetu, bem ti leto i ko ga izmisli!
Ahahhahahha, pa te vaše neke, sve aspida do aspide! :) Tako stroge, a?
Psujem brate i ja, al' ja uvek mrzim sebe kad opsujem... To je korak napred, jel da? :molećivo čeka potvrdu: