Ко последњи победник - 120

1. ћао, како иде припрема за испит? :)

2. Peki menja avatare po sekundi-nova merna jedinica na Vuki se javila : av/sec :))

3. Ahahaahah, pa sad me nešto uhvatilo, ona dileja iz jutarnjeg programa mi stajala skoro mesec dana. :))

Inače, imam i čitavu priču zašto mi je on bio na avataru, oćete da čujete? :D

4. VanGoga

Pa,naravski! :)

Pa, vako, radi se o tome da mi je maaaalčice presnimljen Draganin VHS kada se odjednom ubaci voditelj jutarnjeg programa i samo kaže "i za sam kraj" i onda se vraća sve u normalu, samo je tih par sekundi presnimljeno. :))

http://www.dodaj.rs/f/28/L2/4FPSQcIO/voditelj.png

5. Madafaka, nije loše, još sutra da malo pročitam u busu i šta bude :))

6. Е па желим ти срећу и да ти све иде од руке! :)

7. Srećno, FMN, a koji je predmet u pitanju? :)

8. Kekekee,Peki,aman ako ti ne platim kartu za BeĆ (kad se obogatim) da se upoznaš dugometražno sa Draganom-evo 'de sam! :))

9. Hvala! :) Verbalna i neverbalna komunikacija, Peki... Pa za 7 dana ću valjda izaći na pedagošku psihologiju... Tako ja ostavljam izborne predmete za septembar, kao da štrebam preko leta i te fore :)

10. Mogu se ja sa njom upoznam kad oću, no me mrzi didem do Bosne, a ona tamo najčešće nastupa. :) Ustvari, već sam se slikao sa njom.

11. E, i da, moram da vam se pohvalim da sam srećno zaljubljen. :))

12. A znam i videla sam tu sliku-al' sam mislila ono:Prater,Šenbrun,itd... :))
    Oke,ako ti ne treba moja pomoć... :))

13. Е људи моји, одох да спавам...
    Одох сутра на аду, па идем да легнем мал раније...

Поздрављам вас све, лаку ноћ... :)))))))

14. Laku noć,madafaka :)

Pekiiii,divnoo!! :)))
    A vidim ja neka srculenca plopću iznad svakog tvog posta... :)))

15. A, da, pa to se baš primećuje. :))

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.