Ко последњи победник - 120

1. E,vala neka ti je bilo super! :)
    A de nađe te statiste,majke ti?
    Jooo,što ja mrzim kad tako negde stoje i poziraju,a atmosfera dušu dala za igru i ludiranje!
    Ja večito bila "ovan-predvodnik",jer je neke Dame iz mog društva bilo blam da đuskaju..e onda ih ja otkačim,pa se razđuskam i meni skroz lepo :)
    Jbt,ko može da STOJI i bude drvo kraj neke dobre muzike,to mi nikad neće biti jasno...c,c,c,.

2. Доброооо јутроооооо, мислим добро вече... :)
    Ма од мојих ортака који су били у плану да иду,

1 слуша чорбу, мада сам почео да сумњам кад ме је пре (скоро) сваке песме питао, Која је ово песма? мада опраштам, ипак ја препознам многе песме чим крене музика...

1 не слуша уопште... тј зна неке песме, ко може да не зна ни једну...

1 као нешто мало слуша... зна мало више од овог претходног...
    а овај последњи довео њих 10ак... знам их помало, али болело ме уво да четујем с њима док свира чорба!

3. Svaka čast....Pravićeš me od plastelina...je HIT!!:))

4. Ja sam tako neku noć slušala atomce, sa jednom što baca hejt jer ne zna ništa, zna samo paklene vozače i treba imat dušu, jednom koja trči levo desno i nikad nije tu, i sa nekom dvojicom koje ne znam i koji su samo fizički prisutni. Žestok smor!!! Plus mi leđa otpala ne pomerajući se.
    Razumem te!

5. Evo i mog bate,mora da se Fejsbuk zakočio ili tako neštA,kad se on nacrt'o ovde :))
    Madafaka,sledeći put-KASTING! :))Za odlazak na koncert :))
    Osnovna pitanja,tekst pesama,promene u sastavu grupe..ocene i komentari ;))

6. Nije se fejs zakočio,već se tamo non stop taguju posteri sa VUKAJLIJE...:))...pa vas se obavezno setim .....mada glavnih likova-nema!!!!!!

7. Е то Гого, следећи пут бре има дидем са Вукајлијашима!
    Видео сам лепо да се организују тамо, него смо се и ми погубили у гужви па док смо се нашли поче чорба и јебеш га онда...
    јацка, разумем и ја тебе... шмрц... шмрц...

8. Vukajlija Vlada Fejsom!! :)))
    Šta bre nema glavnih likova,sunce li ti tvoje jasenovačko! :)))

9. зависи кога сматраш главиним!

10. nema bre peđolina!!!!!suvereni vladar VUKOM,mada taj ko zna odakle može da iskoči...:)))))

11. Pa,radi čovek,zauzet..dođe on povremeno,cenim.Samo nije više tu ko Paja portir,nego ono-umereno.. :)
    PVT,Bane :)

12. Добро вече! :)

13. Ooo,ko nam se to izvoleo pridružiti? :))
    Gde si ti nama Pekilence? :))

14. Tu sam ja, como siempre, a šta vi radite noćas? :))

15. Оу, хелоу, и мислио сам да си то ти!
    ђЕДИТ: ко и сваку ноћ, спавам! :)

16. Evo,ja se izborila za mesto kraj kompa,uživam-sutra vikend,u nedelju mi dolazi drugarica iz Zagreba sa porodicom koju nisam videla godinama....tako sam srećna!! :))

17. Me again :)) Peki je novi kolač, ćao, Peki! :))

18. Ćao, FMN! :) Šta ima kod tebe?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.