E,vala neka ti je bilo super! :)
A de nađe te statiste,majke ti?
Jooo,što ja mrzim kad tako negde stoje i poziraju,a atmosfera dušu dala za igru i ludiranje!
Ja večito bila "ovan-predvodnik",jer je neke Dame iz mog društva bilo blam da đuskaju..e onda ih ja otkačim,pa se razđuskam i meni skroz lepo :)
Jbt,ko može da STOJI i bude drvo kraj neke dobre muzike,to mi nikad neće biti jasno...c,c,c,.
Доброооо јутроооооо, мислим добро вече... :)
Ма од мојих ортака који су били у плану да иду,
1 слуша чорбу, мада сам почео да сумњам кад ме је пре (скоро) сваке песме питао, Која је ово песма? мада опраштам, ипак ја препознам многе песме чим крене музика...
1 не слуша уопште... тј зна неке песме, ко може да не зна ни једну...
1 као нешто мало слуша... зна мало више од овог претходног...
а овај последњи довео њих 10ак... знам их помало, али болело ме уво да четујем с њима док свира чорба!
Ja sam tako neku noć slušala atomce, sa jednom što baca hejt jer ne zna ništa, zna samo paklene vozače i treba imat dušu, jednom koja trči levo desno i nikad nije tu, i sa nekom dvojicom koje ne znam i koji su samo fizički prisutni. Žestok smor!!! Plus mi leđa otpala ne pomerajući se.
Razumem te!
Evo i mog bate,mora da se Fejsbuk zakočio ili tako neštA,kad se on nacrt'o ovde :))
Madafaka,sledeći put-KASTING! :))Za odlazak na koncert :))
Osnovna pitanja,tekst pesama,promene u sastavu grupe..ocene i komentari ;))
Е то Гого, следећи пут бре има дидем са Вукајлијашима!
Видео сам лепо да се организују тамо, него смо се и ми погубили у гужви па док смо се нашли поче чорба и јебеш га онда...
јацка, разумем и ја тебе... шмрц... шмрц...
Evo,ja se izborila za mesto kraj kompa,uživam-sutra vikend,u nedelju mi dolazi drugarica iz Zagreba sa porodicom koju nisam videla godinama....tako sam srećna!! :))
Dobro veće..
http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/517/v151739p0.jpg
E,vala neka ti je bilo super! :)
A de nađe te statiste,majke ti?
Jooo,što ja mrzim kad tako negde stoje i poziraju,a atmosfera dušu dala za igru i ludiranje!
Ja večito bila "ovan-predvodnik",jer je neke Dame iz mog društva bilo blam da đuskaju..e onda ih ja otkačim,pa se razđuskam i meni skroz lepo :)
Jbt,ko može da STOJI i bude drvo kraj neke dobre muzike,to mi nikad neće biti jasno...c,c,c,.
Доброооо јутроооооо, мислим добро вече... :)
Ма од мојих ортака који су били у плану да иду,
1 слуша чорбу, мада сам почео да сумњам кад ме је пре (скоро) сваке песме питао, Која је ово песма? мада опраштам, ипак ја препознам многе песме чим крене музика...
1 не слуша уопште... тј зна неке песме, ко може да не зна ни једну...
1 као нешто мало слуша... зна мало више од овог претходног...
а овај последњи довео њих 10ак... знам их помало, али болело ме уво да четујем с њима док свира чорба!
Svaka čast....Pravićeš me od plastelina...je HIT!!:))
Ja sam tako neku noć slušala atomce, sa jednom što baca hejt jer ne zna ništa, zna samo paklene vozače i treba imat dušu, jednom koja trči levo desno i nikad nije tu, i sa nekom dvojicom koje ne znam i koji su samo fizički prisutni. Žestok smor!!! Plus mi leđa otpala ne pomerajući se.
Razumem te!
Evo i mog bate,mora da se Fejsbuk zakočio ili tako neštA,kad se on nacrt'o ovde :))
Madafaka,sledeći put-KASTING! :))Za odlazak na koncert :))
Osnovna pitanja,tekst pesama,promene u sastavu grupe..ocene i komentari ;))
Nije se fejs zakočio,već se tamo non stop taguju posteri sa VUKAJLIJE...:))...pa vas se obavezno setim .....mada glavnih likova-nema!!!!!!
Е то Гого, следећи пут бре има дидем са Вукајлијашима!
Видео сам лепо да се организују тамо, него смо се и ми погубили у гужви па док смо се нашли поче чорба и јебеш га онда...
јацка, разумем и ја тебе... шмрц... шмрц...
Vukajlija Vlada Fejsom!! :)))
Šta bre nema glavnih likova,sunce li ti tvoje jasenovačko! :)))
зависи кога сматраш главиним!
nema bre peđolina!!!!!suvereni vladar VUKOM,mada taj ko zna odakle može da iskoči...:)))))
Pa,radi čovek,zauzet..dođe on povremeno,cenim.Samo nije više tu ko Paja portir,nego ono-umereno.. :)
PVT,Bane :)
Dobro veče! :)
Добро вече! :)
Ooo,ko nam se to izvoleo pridružiti? :))
Gde si ti nama Pekilence? :))
Tu sam ja, como siempre, a šta vi radite noćas? :))
Оу, хелоу, и мислио сам да си то ти!
ђЕДИТ: ко и сваку ноћ, спавам! :)
Evo,ja se izborila za mesto kraj kompa,uživam-sutra vikend,u nedelju mi dolazi drugarica iz Zagreba sa porodicom koju nisam videla godinama....tako sam srećna!! :))
Me again :)) Peki je novi kolač, ćao, Peki! :))
Ćao, FMN! :) Šta ima kod tebe?