Ко последњи победник - 120

1. šta možda? sigurno, ba...

ja pobjeđujem...

đe si vučice, sta ima novoga?

2. Ja došla malko... :)

3. Opet se mimoiđosmo,sunce mu..

4. Ali zato sam ja sad tu :) Ćao, Gogo! :)

5. Eheeeej,FMN !! :)))
    Jesi im tamo pokazala ko je tatko na ispiti? :)))

6. Pa, kako se uzme... :) Dali su neke stvari koje nisam učila, nisu bile u skripti, ali sam pokušavala logički da zaključim, pa sam nešto nalupala, možda i bude tačno... :) Uglavnom, nije tako loše, moglo je i bolje, ali položiću ga :))

7. čitam ovo tvoje FMN, i nešto se mislim jesam li u vinklo...

ja imam položen pismeni i trebam sad na usmeni, ali kontam da ponovo polažem pismeni zao što sam dobio 6... svi mi kažu da nisam baš sasvim svoj, i ja sam kad malo porazmislim kažem sebi budalo što ti to treba, ali javlja mi se ponekad ta suluda ideja...

8. Ma,položila si,garant bre! :))
    Buri,to sam i ja mislila jedared kad sam dobila 8 iz istorije umetnosti,a baš sam volela taj predmet,baš ,baš.I oću ja da poništim,za 10.
    Kad me tad moji nisu u top stavili i rekli neštA što me je otreznilo:Ko će tebe da pita šta si imala iz ovog ili onog,nego će da te pitaju da li si ZAVRŠILA studije!
    Tako ostavih tu osmicu,phe...i završila studije ;)

9. Buri, ako me pitaš za mišljenje, ja to ne bih poništavala... Ja sam isto tako par puta padala u iskušenje da poništim 6 ili 7, ali najvažnije je kad otkačiš ispit, pa kako god... Jedna muka manje... A i dobiješ iz nečega drugog 9 ili 10 i to se fino kompenzuje, tako da sve opet dođe na svoje...Ali opet, ti odluči, ako ti je baš stalo do proseka zbog neke stidendije i sl, onda uradi ponovo...

10. Ој, десте друштво? :)
    Идем да вечерам и средим нешто па сам ту мало касније... ;)

11. Madafaka, ne brini se ništa, tvoje mesto na ovoj igri niko neće zauzeti, veruj mi :)) Prijatno!

12. E,dragi moji,ja se spremam da večeraske završim neku brlju-sličku (ne znam ni kako da krstim to),kao poklon mami za rođos.
    Stalno mi svi zvockaju što ne slikam,crtam..e,sad ću da uradim nešto :)

13. nemam pjma šta me to vuče... ladno mi više ne treba ni prosjek, ni stipendija, imam taj usmeni i još jedan do kraja i svjestan sam da mi to ne treba... al' opet...

nego, manimo školu još koji dan kad se mogu sprdati...

14. Baš lepo, Gogo :)) Originalan poklon, tvoj ručni rad :)

15. E,sad idem,pa da vidim šta će da ispadne :)
    Pozdravljam vas ! :))

16. Poz, Gogo! Srećan rad! :)

Idem i ja da večeram, Buri, prepuštam ti vođstvo ;)

17. idem i ja na pivu... lololo aj zdrao

18. Ooo, bem ti, opet se svi razbežali...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.