Ко последњи победник - 120

1. šta možda? sigurno, ba...

ja pobjeđujem...

đe si vučice, sta ima novoga?

2. Ja došla malko... :)

3. Opet se mimoiđosmo,sunce mu..

4. Ali zato sam ja sad tu :) Ćao, Gogo! :)

5. Eheeeej,FMN !! :)))
    Jesi im tamo pokazala ko je tatko na ispiti? :)))

6. Pa, kako se uzme... :) Dali su neke stvari koje nisam učila, nisu bile u skripti, ali sam pokušavala logički da zaključim, pa sam nešto nalupala, možda i bude tačno... :) Uglavnom, nije tako loše, moglo je i bolje, ali položiću ga :))

7. čitam ovo tvoje FMN, i nešto se mislim jesam li u vinklo...

ja imam položen pismeni i trebam sad na usmeni, ali kontam da ponovo polažem pismeni zao što sam dobio 6... svi mi kažu da nisam baš sasvim svoj, i ja sam kad malo porazmislim kažem sebi budalo što ti to treba, ali javlja mi se ponekad ta suluda ideja...

8. Ma,položila si,garant bre! :))
    Buri,to sam i ja mislila jedared kad sam dobila 8 iz istorije umetnosti,a baš sam volela taj predmet,baš ,baš.I oću ja da poništim,za 10.
    Kad me tad moji nisu u top stavili i rekli neštA što me je otreznilo:Ko će tebe da pita šta si imala iz ovog ili onog,nego će da te pitaju da li si ZAVRŠILA studije!
    Tako ostavih tu osmicu,phe...i završila studije ;)

9. Buri, ako me pitaš za mišljenje, ja to ne bih poništavala... Ja sam isto tako par puta padala u iskušenje da poništim 6 ili 7, ali najvažnije je kad otkačiš ispit, pa kako god... Jedna muka manje... A i dobiješ iz nečega drugog 9 ili 10 i to se fino kompenzuje, tako da sve opet dođe na svoje...Ali opet, ti odluči, ako ti je baš stalo do proseka zbog neke stidendije i sl, onda uradi ponovo...

10. Ој, десте друштво? :)
    Идем да вечерам и средим нешто па сам ту мало касније... ;)

11. Madafaka, ne brini se ništa, tvoje mesto na ovoj igri niko neće zauzeti, veruj mi :)) Prijatno!

12. E,dragi moji,ja se spremam da večeraske završim neku brlju-sličku (ne znam ni kako da krstim to),kao poklon mami za rođos.
    Stalno mi svi zvockaju što ne slikam,crtam..e,sad ću da uradim nešto :)

13. nemam pjma šta me to vuče... ladno mi više ne treba ni prosjek, ni stipendija, imam taj usmeni i još jedan do kraja i svjestan sam da mi to ne treba... al' opet...

nego, manimo školu još koji dan kad se mogu sprdati...

14. Baš lepo, Gogo :)) Originalan poklon, tvoj ručni rad :)

15. E,sad idem,pa da vidim šta će da ispadne :)
    Pozdravljam vas ! :))

16. Poz, Gogo! Srećan rad! :)

Idem i ja da večeram, Buri, prepuštam ti vođstvo ;)

17. idem i ja na pivu... lololo aj zdrao

18. Ooo, bem ti, opet se svi razbežali...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.