U ponedeljak,al sutra mi dolazi drugarica koju godinama nisam videla,pa bih volela da završim večeraske..
I ja izvodim budalaštine-ne radim milenijumima,pa onda uzmem da radim neki diptih,**bo me on,kad moram kočijaški da blebećem! :/
Њах, мене оће да упишу на вожњу сад, по старом закону, пошто је лакше и јефтиније... :)
Можда бих и ишао....
Само ја мислим да сам неспособан да возим ауто...
Мада ћу вероватно уписати... :))
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Нису сви... ;)
Nisu, nisu :))
ооооо ћао, ћао...
шта има? :)
De malo da napravim pauzu...'ću oćoravim.Nije ovo kasno bojadisanje više za mene.
Ја не видим на очи!
E moj brat,naočare od Kineza mi ne ginu u skorije vreme.. :)
једва чекам школу, али само из једног разлога, боље да буљим у књигу која год била, него у овај екран...
...reče neko ko mi je jedared prigovorio što 'oću da se odmorim od kompa,hahahahahaa :)))
Tu sam :))
Hej,ja došla malo da se odmorim-kao.. :)
добро, само будала никад не мења мишљење... :)
ЕДИТ: како сам паметан, љуби ме мајка!
Ma,narafski,madafaka :))
Neka si, Gogo, zaslužila si! :) A kad je rođendan, danas, sutra?
Madafaka, nisam ni sumnjala da si ti pametan momak :)
хехе...
а да вас питам ја нешто, вози ли нека од вас ауто?
U ponedeljak,al sutra mi dolazi drugarica koju godinama nisam videla,pa bih volela da završim večeraske..
I ja izvodim budalaštine-ne radim milenijumima,pa onda uzmem da radim neki diptih,**bo me on,kad moram kočijaški da blebećem! :/
Ja ne vozim, jer nemam položeno i nemam šta da vozim... :)
Nemoj se samo nervirati, imaš još vremena, polako...
Ja vozim,al' nemam auto.A tako sam uživala da voziiiim.
Zato i kupujem one dnevne novine pokatkad ne bi li "odlepila" neki tutać :)
Њах, мене оће да упишу на вожњу сад, по старом закону, пошто је лакше и јефтиније... :)
Можда бих и ишао....
Само ја мислим да сам неспособан да возим ауто...
Мада ћу вероватно уписати... :))
Madafaka,kad sam ja uspela da položim vozački,ti ćeš "od lake laste" to da uspeš! :)
Nisam točak od volana razlikovala :))
I ja mislim da sam nesposobna za to :)) A i više volim kad me neko vozi, iskreno... :)