Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ko je uopšte Rajković? Poz, Buri! :)
E, Jacka, lepo smo sinoć ovu temu zamenile tvojom defkom, zar ne? :))
kako ko je rajković? PA RAJKOVIĆ ZABIJA!!!!!!! to fodubaler...
Buri, zar ti ja ličim na nekoga ko prati fudbal? :))
jacka, da znqaš kako sam dobr kobaje jeo. Uh vrhunske, roštiljske :)
ma jok, al kontam pratiš fudbalere...
ovaj je na svom mjestu, a i ZABIJA :)
Evo nekog izguglanog Rajkovića, FMN :))
http://www.tvarenasport.com/pictures/article_small/sportsmen/S/Fudbaler-Slobodan-Rajkovi%C4%87.jpg
Ne pratim ni njih, iskreno :)) Al' ako ti kažeš da zabija, verujem ti :)
e taj... zar nije dobar, a još i zabija, kako sam već rekao, zabio danas kelnu...
Pa onako, nije loš, al' nisam ni oduševljena :))
u, al' ti imaš visoke kriterijume...
e da te pitam nešto, odjebeš (izvinjavam se na izrazu, ali nema prikladnijeg) li ti frajera odma' u startu kad ti priđe u klubu ili ga ipak pustiš da progovori nekolike rečenice?
Joj, Buri, nemam, nego ovako kad vidim samo sliku, ne mogu ništa više da prokomentarišem... Ne sećam se da sam ikoga tako odjebala, da prostiš... Ako sam slobodna, uvek lepo saslušam šta ima čovek da kaže :) Ipak je skupio hrabrosti da priđe, a to je danas retkost... A i ovako ne volim da budem gruba prema ljudima...
ma pitam te, priča mi drugarica juče kako ladno malo, malo otpili nekoga bez i da se predstavi... zato je valjda sama, a ništa joj ne fali...
e je l ti studiraš nešto što ima veze sa medicinom, kad tamo stalno komentarišeš?
jbt, koliko pitanja... smaram malo, al' ovo dobro dođe dok ne prođe vrućina...
Pa moraš momcima dati šansu, na njima je da je opravdaju :))
Ma ne, ja engleski studiram, ali se interesujem oko zdravlja dosta, čitam na netu i tako...
Opušteno, ne smaraš, volim ja da ćaskam :)
Ja pobijedio! Al viruse, trojance i ostale kurve od virusa! Ja sam opet moralni pobjednik :D
sad ovo o engleskom poteže još niz mojih pitanja, ali to ćemo ostaviti za drugi put, da se ne potroši...
odo sad malo učiti, da ne grme mama i tata na mene što ništa ne radim u životu, već samo spavam :)
Eto, nije sve tako crno kao što izgleda :)) Milutin je ipak herojski podneo operaciju :))
Važi, Buri :) Poz!
JA
Sad ja! :)
http://www.youtube.com/watch?v=xEB8DiLIlWg&feature=share