Ко последњи победник - 120

1. De si Jaco,oči moje :))

2. Evo me, Gogili... Danas samo svratih u prolazu... sad sam došla - došla... :)

Šta radiš ti? :)

3. Niš' evo muvala se po kući,ceo dan nisam izašla napolje..
    Tokom nedelje jedva čekam vikend,a onda se uspavam,nažderem i crkavam od dosade :)

4. Ih... Pa nemoj da crkavaš, čemu ti mi služimo??? :))
    I meni nešto teško pala večera, a nisam ni mnogo pojela. A baš sam imala nameru da malo preskačem vijaču, kad oćeš. Sve će mi se ovo popeti do gore ako se usudim. :/

5. Ma,nije baš tako Jaco dušo :)Vi ste mi ovde ki rod rođeni (uz časne izuzetke) :)
    Sebi ne dajem da mi bude dosadno,cenim da je to gubljenje vremena,al' me nekad tako u'vati..će prođe :)
    Ja sam sve obroke povezala u konstantu,tako da je to neprekinut niz klope!Aaa!!!
    Pravila juče neke špagete (preliv od svežeg paradajza,luka kačkavalja i maslina),danas suvo meso..a u planu je i bećarac,ili kako ga zovu-sataraš :)
    Lele... :)

6. Ma mora da u'vati... Živi ljudi... :)
    Mmmmm, meni sataraš već zamirisao... :))
    Vidiš, ja sam danas, tj jutros jela burek sa sirom (ju naopako da me elek vidi, on kaže da to nije burek), posle hiljadu godina... Ja kad dođu paprika i paradajz samo to jedem. Ima da pocrvenim načisto!!! :)

7. e oćete da vam pjevam?

8. Opet??? :)))
    E vala si veseo za troje!!! :)

9. Oćemo buri,što da ne :)
    Jaco,kad se kaže :paradajz & ajvar...ja nisam svoja.
    Mužu kažem da više volim da mi kupi kilo paradajza nego buket cveća,a domaći ajvar..tu nemam svoje JA.Prodana duša :)))

10. Jao, Gogo... Što mi nađe žicu, alal ti vera... Pa ja bi' za ajvar prodala sve sem brata! :))

11. http://www.agropress.org.rs/files/ajvar.jpg

da mi je 'vako šta sad pri ruci... :))
    Al' ne valja,nemam mere kad se dovatim.

12. Pa kakav si to čovek, kačiš sliku da udariš čežnju... E, Gogo, Gogo...
    Mada, kako vidim, biće ovih dana svež. Mmmmm... Jedva čekam... :))

13. E,sad ti meni udaraš čežnju..ja nemam di da ga zgotovim,pa sam osuđena na onaj kupovni,bljak ajvar.. :(
    Kad nađem na pijaci gde ga žene prodaju,jedva odolim nagonu da ne otvorim teglu na sred ulice i odvalim po tegle! :)

14. SVI GOVORE BLAGO TEBI BRATE
    NA PILANI BAŠ SU DOBRE PLATEEEE,
    A JA KAŽEM, KAŽEM I NE LAŽEM
    NA PILANI ĐE KRAJIŠNIK RADI
    I KUJA BI KREPALA OD GLADI....

15. Evo nama našeg veseljaka! :))
    Pevaj brale,pa i nas razgali ! :)

16. Gogo, ti ponesi kašiku pa kusaj ispod tezge! :))

buri, ja znam tu pesmu, a ti kako oćeš...
    A jel može sad ona sa motorkom??? :)

17. znao sam da će vam se svidjeti...

IZDADE ME DRUG KOD PRVOGA BOJA
    IZDADE ME ONA, NIJE VIŠE MOJA

JEDINA MI VJERA I SLUGA
    MRKI DORAT I DEVETKA DUGAAAA

18. SVE SU MOJE POLJULJANE KOSTI
    DRVOSJEČA BIO U MLADOSTI...
    DANJU ŽAGO I BALVANE SLAGO
    SUNCE ZAĐE JA ODO KOD SLAĐE

MALO SLAĐA, MALO ZORKA
    MALO TRUPCI I MOTORKA
    POPIJE SE VIŠE KOJA
    ETO ĐE JE SNAGA MOJA

JE L' OVA JACKO?

ako znadeš i ovu, moreš se udavati u krajinu

19. Znam, bre, pa tu sam i tražila...

A to oko udaje smo već debatisali... Uslovi su sledeći: Kad poravnate krajinu i prebacite NS u okolinu od 50km, računajte da sam potencijalna snajka!!!
    Jel pošteno? :)

20. ajd da poravnamo, al koji će ti NS pored ovake ljepote od BL i ovakvih bajonesa? viš kako znam ja pjevati... e taki smo ti mi svi na ovaj kraj...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.