Ко последњи победник - 120

1. kika jel imaš kike, ili kiku ??

2. Еклипс , Кика објашњава свемир и појаве у њему , није важно и да има 41 кику!Он КИКАБОЈИШЕ!

3. pa ja nisam ni rekla da je važno, ako imaima, samo me zanima da li ima... ono čisto informativno
    uhhhhh.... kako se lijepo osjećam kad mi se laki obrati :DDD

4. LJUDI JA VAS MOLIM, KO NEĐELJU SVETU, DA SE MAKNETE SA TEME DA JA POBIJEDIM JER

citizen
    buri ako pobedis pristajem na ono ;)

RAZUMIJETE ME VALJDA... :)

5. A molim te, pogle' mu i uzvičnike :))))

6. Nemoj ti to nama, dogovori se s modovima. :)

7. Evo mene... Ako to nekoga interesuje... Nije ni bitno da li nekoga interesuje, bitno je da ja pobedim!

8. Де си Кика матори легендо ,све се нешто мимоилазимо у овим нет пространствима :))
    Шта има?Како школе ,чујем нешто само дипломски остао?Како иде тренинг?Спремаш ли се за нешто про?

9. O, Laki care. :)) Odavno nismo komunicirali.
    Evo, radio sam ovih dana, sav sam polomljen... Još me neki virus napao... Pa da, još diplomski treba da se odradi i to je to. Valjda ću to brzo da spičkaram. Treniram, treniram. Malo sam promenio fazon sa treninzima. Razmišljao sam da možda u skorijoj budućnosti odradim neki profi meč, ali ništa nije sigurno.

Šta ima kod tebe? Jesi li digao 200 kg iz benča? :)

10. Ево приводим крају годину ,јес да је у септембру 2 ал шта ћеш :)
    И мене ломе неке болести редом, прво нека алергија ми напала кожу на шакама , то таман прошло ево сад прехлада ,па од неких лекова ми опадне имунитет па имо болове у мишићим додуше кратко ... ието ...
    А тренирам 3 пута недељно , не могу више , разне околности ме спутавају .... од 200кг нема ништа , ни близу :))

11. Ti sad treću završavaš?

Kako sve ovo ovako propalo? Dođem ovde i nema ljudi... Ranije nas je bilo ovde gomila, nisi znao sa kim pričaš...

12. Сад другу завршавам , зајебавао сам се у првој па обнављао ....

Не знам , нема неколико њих који су пре били овде ... све се свело на то да упаднемо понекад и најавимо победу .... а и модови више не гледају ово уопште .....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.