Ко последњи победник - 120

1. Izgleda da ću morati opet da otvaram temu u javnim da zatvore ovu. :))

Nego, Laki, sad se setih - jesi li napravio onaj džak?

2. Нисам , нисам тад имо материјал ,али сад имам и направићу га гарант .... могу само да кажем да ће бити масиван :))
    А у међувремену сам за кондицију провалио једну "вежбу" , натоварим колица она на гурање са два џака , у мом случају цемента , и гурам уз благи успон трчећи , и тако док не могу више да изгурам ... фора је што је кратак успон свега 20 ,30 метра , и све то у дворишту :))

3. Hahahah, to sam isto i ja radio. Sad su bar prošle one ogromne vrućine, pa može malo duže da se trenira...

4. Pobedniiik i molim vas bez poklona. Hvala.

5. Evo,Vule,samo da ti čestitam :))

6. Hvala, hvala. :klanja se:
    Kako si?

7. Prilično dobro,fala na pitanju :)
    Spremam se da dovatim stripove koje sam ćapila sestri,da se zavalim i čitam :))
    Ti?Šta radunjaš?

8. i tako.... ja pobjedjujem

9. Odkad nisam stripove čitala :))) Moram da nađem neki.
    Malo se luta po netu.

10. Dobar jutar!Ko je oran za pobedu? :)

11. Ja, ja, pik mi, pik mi! :D Dobar jutar!

12. JA........... POBJEĐUJEMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. zemo pa jesmo se dogovorili da ja pobjedjujem

14. mislim da sam pobediJo

15. Mnogo si se zamislio... :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.