Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hoću, hoću i to sutra rano... jbt, nema te više rano na četu, pa kad se oanko nekad probudim nema se s kim ni prbaciti...
nema nema, dosta je sa tim :DDD sad počinjem normalno da živim :)
jedan protivnik manje... jebote život eklips, šta to bi... ja kažem mojne piti
Šta si me ono buri pitao sinoć?
kad? jesi završila sad sa preseljenjem? je l' to? al' to je bilo juče u ova doba...
A, to. Jesam delimično. Ostale su još knjige, a toga je najviše....
ajd nek si... ja sam nekad od toga pizdio, stalno tetku preseljavo i na kraju sreća ona donijela knjige kod mene kući da ih ne vuče stlno sa sobom...
Tvoja tetka je mudra žena :)
jašta je, a i ja sam tako značajno obogatio svoju, do tada skromnu, biblioteku...
Pa čitaš li ili se samo diviš izdaleka?
Ja ne čitam. Otkako moram da čitam stručnu literaturu zatupela sam načisto. :((
uglavnom se divim izdaleka i nadam se da ću jednom početi čitati...
situacija je slična k'o kod jacke i stručne literature... kupujem stručnu literaturu za malu noćnu fiskulturu...
malo me podsecate na mene :)
I'm back! :)
i ja :)
Ćao, Siti :)) Kako je danas? :)
VIDM CITI SE TRUDI... SVE JOJ DŽABA KAD ĆU JA POBIJEDITI, JER SAM BARABA...
ĐE SI FMN?
Evo me, Buri :) U domu sam, imala jutros ispit i položila! :) Vukla sam ga od prošle godine, veruj mi da sam skinula muku s vrata... Šta ima kod tebe?
SVAKA ČAST, ČESETITAM TI...
ništa, položio sam i sam te neke ispite, pa sad trebam raditi završni, ali mi se ne da baš krenuti... i tako...
Hvala :))
Kao diplomski, je l? Mi to nemamo, samo položimo poslednji ispit i završili smo...