Ко последњи победник - 120

1. tako nekako, samo nešto manje obimno...

2. Aha, kapiram... Znači, završavaš... Imaš li već neki posao u planu?

3. ma jok... teško da ću naći nešto u BL, jedino da se vratim u mrkonjić, a to i nije nekšto čemu se radujem... možda odem jednu godinu pa dođem tamo na master, pošto ovdje nema...

4. E, jbg... Ja sam uvek mislila kako sve muke prestaju kad se otarasiš škole, al' zapravo tek tad počinju :)

5. nego ja samo pričam o sebi? imaš li ti još puno?

znaš kako, ja kad sam upisivao nisam upisao ono što baš volim, već ovo jer od onoga s čim si se mogao zaposliti je bilo najprihvatljivije... ali kako se približavao kraj, posla je sve manje i manje... no jebi ga, nije to razlog da se sikiram, da se to privede kraju, pa će se valjda nešto naći...

6. POBEDA! TAM TA RA RA RAAAM, TAM TA RA RAAA RAAM, TAM TA RA RAAA!!! (Valkire i ti palčevi)

7. Još čitavu jednu godinu... A posle ne znam, možda master, možda ne, to zavisi od finansija...

Tako sam i ja kad sam upisivala, al' sad i Engleza ima dosta, tako da... Što ti kažeš, naći će se nešto :)

8. e toti žemka, da je negdje naći nekog posla, zaraditi neku kintu da bi se imalo za master... zato sam te i pitao za dom, jerbo ako dođeš iz pizdića i ne stanuje ti se kod stare tetke onda je potrebno baš dosta love...

9. Ма ко праве , скроз реалне ..

http://i0.peperonity.info/c/24FD42/464131/ssc3/home/051/elbondoras/albums/fuck.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif

ја сам да ми овде направимо "јебање ултра" са експлицитним садржајем и да видимо колико ће дуго да траје док нас не провале ... :))

Ја арчим страствено!
    http://i0.peperonity.info/c/24FD42/464131/ssc3/home/051/elbondoras/albums/fuck.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif

10. Hahahah, dobra ideja!

11. Гимнастика и флексибилност су од велике важности за жене.То је "маст хев" у асортиману вештина које морају да поседују како би задовољиле моју незаситу мушкост ...

http://i0.peperonity.info/c/88DC43/847931/ssc3/home/099/haider14/albums/perfect_gymnastic_fuck.gif_320_320_256_9223372036854775000_0_1_0.gif

12. Čoveče, provali je koliko je razgibana..

13. Мислим да ни Крис Сајборг не може ово ....

14. Da ja nisam omašila temu? Ko poslednji, pobednik ili...? :)

15. Dobrodošla, forget. :)

16. Bolje te našla, Kiko :) Svako mi je na svoj način poželeo dobrodošlicu, vidim :)

17. Laki, daj još nešto da malo živne tema. :)

Kako si, forget?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.