![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Đovak sa đitarom.
http://m.vukajlija.com/zabava/posteri/74786-vi-se-bre-drogirate
Decxko priznaj da vlažiš na moj avatar!
Imam dva, jedan gde treba, i drugi na grudima. Ne vidi se drugi penis na prvi pogled.
Тај други је за тит-фак.
A kad se kaže nekoj ''Kupiš poene na gole noge bla bla'' ovo bude najčešći odgovor, kao preokreće se sve na neku šalu, kao nonšalantan odjeb u smislu ''ma da dobijam pluseve jer sam stavila gole noge, pa zar mi nisi čitao defke kako su dojajne, msm svi mi kažu to koji ti je''.
Edit: ne odnosi se na tebe nego eto, ti si sad napisala to pa me podsetilo...
Пјеро, мораћу те увјерити да си у великој заблуди. Па нисам ја педер оца ти..
Nisam se prepoznala, i meni niko nije rekao da kupim poene na gole noge, šmrc :(
Moj mačak je najjebosovniji odje..
Kako kad želiš oca da mi trpaš decxko?
ahahahahaahahahhaahahahah
http://vukajlija.com/recnik/autori/18406
pjeeeer hahahahahaha obozavam teeeee
al Pit vise nije u modi toliko
trebao si puknuti edvarda vampira il onog vuka dzejkoba to je sad hit totalni, na njih sve cave vlaze ko sumanute
Heheh, nije, meni je više zapalo za oko sisanje palca na goloj nozi :)
Zavejana pagoda...hahahahah... ++
JA sam konto da stavim onog Vilijama Levog-Desnog
Ha, ne vidi se! Tako da se ne računa :D
Ето видиш а нисам ни завршио реченицу. Откуд ти знаш на шта сам мислио? Све је то последица емитовања серије "Вил и Грејс", кажем ја..
Ja bas pitah jednu devojcicu pre neki dan sto to radi, nije mi jasno. Ali eto, ona je lepa, to je ona mala lavica, a ipak stavlja gole slike, tudje ofkors. Meni je s te strane nesto kulije ono sto Mylyca radi, jer njeni avatari fizicki podsecaju na nju, sto je mnogo gotivnije nego staviti ribetinu i napisati Imam stiklu vecu nego tvoj kurac, a uzivo si grob, a znam takvu. Moj omiljeni moj avatar je bio Ted Bandi, ali neki mi rekose da ih plasi, pa skinuh. I dildo, ofkors.
SoulOfMySoul, nije ti dovoljno prvo kačenje na transfer blama?
Оде и ова тема у курац.
decxko taj je zauzet odavno!!!
QQ kojeg sad da nadjem. Kolugna je isfuran, onak Kasandrin omatorio..Ostaje mačak ipak.