Prijava

Ууу сад кад навале пичке...

Jel bolje eclipse?

Ha, ne vidi se! Tako da se ne računa :D

Njuškanje, grickanje noktiju, ko zna šta? Mogućnosti su neograničene.

SoulOfMySoul, nije ti dovoljno prvo kačenje na transfer blama?

Bože bre, ne može čovek ni da se sprda pored vas. Meni je transfer baš bio zanimljiv. Sad ću da stavim sliku bele rade i napisaću tekst oče naš ispod, možda će to nekome više da odgovara.

Aj nek neko otvori temu izbor za najhot avatar, pa da glasamo

Daj bre da ogovaramo ziljavuše koje stavljaju golotinje na avatare da nakupe pluseve i lečimo tako komplekse ogovarajući ih, inače će da ppadne katanac!

<<<<<<<<< Zrikavi je bačje za sve

STavite ruku Dače Ikodinovica!

Uvek sam se pitao zašto 80 %, a možda i više, autorki ima avatare erotskog fimejl dominejšn sadržaja ? Samo gledam štikle, sise , batake, dupeta, i pregažene decxke, to je stvarno krajnji neprofesionalizam koji implicira na mnoge stvari. Možda i grešim, voleo bih stručno i iskreno objašnjenje ovog fenomena.

Ja mislim da je to jedan savremeni kulturološki i sociološki fenomen koji vodi poreklo od transformacije slike idealne žene koja se odvija zajedno sa transformacijom društva. Od srednjovekovne dame zarobljene u kuli, preko kurvanjski podatne Merilin Monro, pa sve do Mile Jovović koja tamani zombije ili Andželine koja spasava čovečanstvo. Današnji ideal žene je Amazonka. Eto, na takve se danas pale današnji muškarci, pošto je testosteron malo presušio u našem krvotoku, ne natičemo se na mačeve svaki dan i ne bijemo sa medvedima, smekšali smo u odnosu na prađedove. Naravno, ne svi, i ne sasvim, ali eto, to je moje mišljenje bez zajebavanja. Jel dovoljno ozbiljno?

Добри су вам аватари, могу да буду секретари код овог мог.

ПЈЕР децџко, који аватар да ставим да се ложе емо цаве, ајде ти си шљакао по тим емоцава местима као чивилукар, мора да знасх децхко? Жемо ово?

Сутра стављам нашег Перу Челика, не овог страњског.

http://www.polleosport.hr/wp-content/uploads/2010/10/petar-celik_1.jpg

Какво спрдање сад кад је ситуација критична! А емоционалну , духовну а којекуде и физичку бол коју сте нам нанеле са тим аватарима, то ништа а? Ко ће то да плати? Срца немате..

DECXKO stavi pevača sistersa ili danziga!