Moj ljubimac

1. Gaće za pse su dobre kad ti kuče ima teranje, ne moraš da čisiš kuću od krvi već lepo staviš uloške.

2. trišo zato su joj i obučene...manje više zbog podmladka, nego joj je to prvo teranje i nije preporučljivo da se odmah pari jer se još nije dovoljno razvila.

3. Ja nikad nisam imao žensko kuče. To je mnogo teže od muškog da se uzgaja.
    Mada često je i mnogo lepše žensko kuče.

4. ja sam ljubitelj velikih pasa...a zenke su uvijek dosta manje, mada su dosta lojalnije

5. ja sam ljubitelj velikih pasa

+1

Ne znam kako misliš lojalnije?

6. Pa vise se vezu za gazdu... izuzev kada imaju stence :)

7. Ma teže je odgajati mužijaka, tvrdoglaviji su, više hoće da nameću svoju volju, hoće da dominiraju itd, i kad ženke imaju teranje ne polude ženke u tom periodu nego mužijaci...dok je sa ženkama puno lakše, poslušnije su lakše za dresirati. I ženke su uvek uvek bolje za pse čuvare, mnogo bolje će čuvati dom ženka nego mužijak.

8. Brate, a ispadne loša trudnoća? Ne može da iznese? Pa nedostatak vitamina u trudnoći?
    Pa ti se skupljaju lutalice ispred kuće kad je u teranju?
    PA TO SU MUKE!

9. Sve su to skoro nebitne razlike....ali ja sam uzeo muzijaka iskljucivo zbog velicine :)

10. Jedino loše kod velikih pasa je to što su nakon 4 meseca starosti već krupni :)

Nekako kad je pas mali ceo život to dosadi, ali veliki psi su prekratko mali!

ali ja sam uzeo muzijaka iskljucivo zbog velicine

Ja kad budem imao svoju kuću i slobodu koju to pruža, želim da imam Kavkaskog ovčara ili Bernadinca. Lepi a krupni psi!

11. Već sam stavljao na ovu temu slike:
    http://vukajlija.com/forum/teme/3633-slike-vasih-ljubimaca?strana=12
    http://vukajlija.com/forum/teme/3633-slike-vasih-ljubimaca?strana=11#post_1055960
    Imam još nekoliko nji'.
    Burmanski piton, kajman, feretka...
    A imao sam iguanu, dve škorpije itd.

12. давно сам имао две корњаче, сад имам два пса, рота и златног ретривера, мачке нећу да спомињем.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.