Drevne tehnike mučenja

1. Grozno mi je što doprinosim ovakvoj temi, ali ja jedinu asocijciju na mučenja imam u vezi ove gospođe http://www.conopljanews.net/misterije_grofica_batori.html Možda ne bi bila takva da nije mislila da je sveža krv devica veoma dobra za podmlađivanje, kao i da one, ponekad zaleđene, mogu predstavljati veoma zanimljiv prizor. Neću da opisujem kojim tehnikama se sve dobijala ta lepota i zabava, ko želi neka pročita. Eto, kao i u drugim stvarima, žene ne zaostaju ni u ovoj oblasti! :)

2. Jel' nisu u drevnoj Kini nekada terali ljude da gledaju sve postere na Vuki, bez cenzure, kada hoće da ih načisto mentalno upropaste?

3. Jel'

Курд, пише се је л'

Нисам језички чистунац ал мрзим кад неко пише незнам јел...

4. Не знам за древне технике, ал' ова је сигурно болна:

1. Лику се развуку ЈАЈЦА до максимума и метну се у међ' ланац и зупчанике на бицикли, а онда...

СЕ ЗАМОТА!!!

БУАХАХХАХАХХА

5. Koliko imaš godina? Onako pitam...

6. Moze i jel' o tome i ovako ne mogu da se dogovore lingvisti, inace neko je rekao

5. Zene su vezivali za krevet i dresirali zivotinje da ih siluju, magarce pse, konje...
    Lavove i tigrove i takve zivotinje nisu mogli pa su se setili da zenu ibuku u nekakvo krzno natopljeno mokracom zenke na primer lava ili tigra, ili bilo koje zivotinje predvidjenje za, jelte, jebacinu. Onda su zene umirale pod kandzama tigrova, leoparda pa cak i zirafa!

To je naime bila jedna od formi mucenja pred publikom u rimskim arenama, ja se jedino secam da je spomenut bik, a sto se tice zirafa i ostalih egzoticnih zivotinja nisam siguran ali je vrlo verovatno da je i toga bilo.

7. To je naime bila jedna od formi mucenja pred publikom u rimskim arenama, ja se jedino secam da je spomenut bik, a sto se tice zirafa i ostalih egzoticnih zivotinja nisam siguran ali je vrlo verovatno da je i toga bilo.

Према овоме је свет епске фантастике мала беба...

Замислите да пре 2000 година седите у тој арени међ разулареном масом и посматрате тај дирљив призор... Како се свет, људи, обичаји и вредности мењају...

8. Ma ja sportove retko pratim, jedino ponekad iz dosade tenis i uvek volim da kazem kako bi mnogo lepse bilo kada bi opet pocele da se organizuju gladijatorske igre.
    To verovatno zvuci kao ideja bolesnog uma, ali je i vise nego zanimljiva kada se malo bolje razmotri realna istorija u odnosu na holivudske filmove. Da skratim, gladijatori su bili obuceni profesionalci koji su retko ginuli, takodje oni su bili vrlo skupe investicije i stoga su imali jako dobru medicinsku negu i uglavnom retko umirali u samoj borbi, ali to se odnosi na prave gladijatore dok su se osudjenici uglavnom borili sine missione (last man standing) ili prosto bez oruzija protiv zveri dok se ne umore od trcanja po pesku. Sa danasnjom zdravstvenom negom ne bi nikakav bio problem da se smrtnost odrzi na vrlo niskom nivou, a verujem da dobrovoljaca ne bi manjkalo. To bi bio sport nalik boksu sa dosta krvi, ali bez previse realnih povreda, pogotovo ne smrtonosnih jer bi takmicari bili oklopljeni.

9. Ја би у арену ставио 10 комплетних гладијатора са све фул опремом и рецимо 300 бедника , голих ненаоружаних и пустимо их да се боре једни против другиј и отворимо кладионицу квота на гладијаторе 2.00 квота на беду 3.30 ... ко ли би победио ?

10. Pa ako su kao tim obuceni gladijatori ovih 300 cak ni naoruzani nista ne bi mogli.

11. Najgore mučenje je razvila CIA. Uzmu čoveka, omame ga i izvade mu mozak. Mozak stave u teglu, spoje na veštačka pluća i veštačko srce, i drže ga tako godinama. Mozak ne zna ni za šta osim za samog sebe, nema čula, nema vida, sluha, njuha, ništa, crno, i svest o svom postojanju. I tako drže taj mozak u tegli i drže, i drže i drže.... Ima li išta gore?

12. e sad...dovoljno da od njih 300 50 u isto vreme baci mačeve na gladijatore, već od toga bi možda nastradali. A i kad bi ovi silovito napali odjednom sa svih strana ne bi gladijatori imali nikakve šanse pa kolko god da su opremljeni

13. Da te pretvore u robokapa nakon toga ?

14. Па види , јесте то тачно у теорији ,али пошто је ово под претпоставком да су тих 300 нека беда која се у животу није борила , ценим да би се свако зентао да крене на мач јер би у старту бар њих педесатак било побијено а јел , нико неће го на мач да иде .... тако да , ценим да би их ови ловили до потпуног уништења ...

15. Ma ako su u nekoj areni ili nekom malom ograničenom prostoru cenim da ne bi imali šanse gladijatori pa sve da su ovi seljani operisani od borbe, samo kad bi krenuli sve od jednom. A ako je veći prostor, da ih ture u neku šumu i tako to, e onda je druga priča, i da ih ima 1000 seljana ne bi imali šanse.

Valdemare nisam ništa skontao ovo sa ciom?

16. Jeste se dogovorili koja tehnika je najgadnija? Našla sam nekoliko kandidata i žuri mi se da je primenim.

17. Waterboarding. Ovo ostalo sve njanjavo.

18. Kakve sprave za mučenje, čitajte Ajnštajnove definicije ili gledajte najnovije postere.

19. Ima onaj "krvavi orao" Vikinzi ti izvade pluća nabiju na leđa i onda ti u mukama pljuješ krv i ličiš ko da imaš deformisana krila...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.