Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Gledajte Tvajlajt dok slušate Rebeku Blek.
gledajte Teen Wolf dok slušate Elitne Odrede
trišo, gde ćeš danas da nađeš vikinge?
Gledaj ovo uz Rebeku Blek :
http://www.youtube.com/watch?v=0uENDqlbCy4
Rekao sam ako su uvezbani kao tim ,sto ce reci kao legionari jer bi npr. napravili kornjacu ili prosto prsten, ali ako bi bili gladijatori klasicni i svako trcao za sebe onda normalno ne bi imali sanse.
ja vidjeh nekad davno u jednom filmu, ne sjecam se vise ni koji je film u pitanju kako mafijasi ubijaju nekog lika i to ga svezu za stolicu, otvore mu usta i stave mu nesto sto izgleda kao proteza u usta tako da ne moze da zatvori usta, onda uzmu zmiju, i ubace mu je kroz usta, i kad dodje do repa povuku je za rep da je naljute. Boles´
To sve od Markiza de Sada preuzeto, ubaciš miša ženi kroz vaginu, zašiješ vaginu i onda gledaš kako joj komada utrobu.
http://vukajlija.com/bolje-vojska-magaraca-koju-predvodi-lav-nego-vojska-lavova-koju-predvodi-magarac/78223
Ja mislim da si s ovim pobedio
Da li tada imas dusu jbt, da li si ti i dalje ti? ako jesi, onda stvarno nmg da verujem da su tako nesto napravili, cak mislim da je to nemoguce
Сигурно је немогуће, али замисли...
Дефинитивно најјачи пост.
Da li je neko zaista pomislio da je to Valdemorovo moguće izvesti ? :D
P.S. Generalno gledano, najgora smrt bi trebalo da bude ona koja najduže traje, najbolnija je i, zbog psihičkog momenta, ona za koju u nekom trenutku pomisliš da neće biti smrt nego da ćeš ipak nekako uspeti da preživiš.
Ja glasam za bambus koji raste kroz telo.
najgora je lagana, duga i konstantna smrt(odnosno mučenje jel)... I ono koje te sjebe psihički isto koliko i fizički...
Znam da su to radili sa majmunskim mozgovima, znači teoretski je moguće. Radi mozak, očitavaju se moždani talasi. Sad, koliko ima smisla mučiti nekoga kome si već izvadio mozak, nemam pojma. Ali definitivno bi bilo najužasnije.
Brate, ne loži me! :O
Ništa to nije komplikovano. Ne moraš čak ni da izvadiš mozak. Zamisli da presečeš sve nervne puteve od mozga do čulnih receptora, a da osobu priključiš na veštačka pluća i srce. Dobio bi isti efekat. Sve što znaš o ovom svetu dobijaš od čula. Nema čula: ostaješ u najpotpunijoj praznini, sa svešću samo o sebi.
To je suviše laički rečeno. Mislim da nije izvodljivo... Sad ću malo da čeprkam po netu.
Definitivno nije moguće. Treba preseći nekoliko milijardi nervnih puteva (završetaka) koli su tanki poput paukove mreže. Znači, pričamo o milijardama.
U svakom slučaju, ideja je dobra. Dolazi se do zaključka da, ako već mozak može da se izvadi, može i da se transplantuje. Premestivši ga iz ostarelog šezdesetogodišnjeg tela u dvadesetdvogodišnje dobijamo novu mladost na neki način, ponovljenu mladost. To mi je samo prva ideja na ovu temu, dubinskim razrađivanjem teme, siguran sam da bi se došlo do ogromnog broja pozitivnih i korisnih ideja. :)
Možda jedino čulo dodira nije tako lako uništiti, a ova ostala očas posla. Postoje ljudi koji su slomili kičmu i preživeli, od glave pa naniže ništa ne osećaju. Ostala čula lako capneš, i eto, neka ima čulo dodira po licu. To će mu malo razonoditi ostatak života.
Najgora je kineska metoda, već pomenuta: Svežu te za sto, namažu ti usta sirćetom i solju, i puštaju ti kapi ledene vode na čelo...