FK Partizan

1. Jesi probo da ga zoveš na šesettrojku?

2. искрено се надам да није отишао у кину :(

3. Truc lupa po obicaju, ali ajd da te pitam nesto:

- Kako da pomiris Metaliku i Acu Lukasa
    - Majakovskog, The Jam i Viasat History sa Anabelom Basalo, Informerom i Farmom
    - Avangardu i Zorana Babica

4. Jbt vi ste više u minusu nego što ima navijača na tekmi.

5. Procitaj moj post iznad i sam zakljuci zasto je grobara toliko koliko ih je u zemlji zvanoj Srbija.

I sto koristis hrvatske reci? Nije ti prvi put, koja tekma? Mali Hrvat.

6. Truc lupa po obicaju, ali ajd da te pitam nesto:

Pravi Grobari vole Acu Lukasa. Pogotovo kad krene da peva

SADA PAO SAM NA DNOOOOOO O GLAVU MI SE OBILOOOOO

7. људи моји, зовем га, нема га да се јави. јако је сумњиво то. још је рекао да нема снаге да приватизује клубове, а и даље неће да га пусте на миру. :(

Truc lupa po obicaju, ali ajd da te pitam nesto:

- Majakovskog, The Jam i Viasat History sa Anabelom Basalo, Informerom i Farmom
    - Avangardu i Zorana Babica

хм, зар нису они хистори ченел? све може да се помири. братство и јединство фазон, сећаш се?

Jbt vi ste više u minusu nego što ima navijača na tekmi.

боли нас курац. кад буде терористички напад, биће код вас, а не код нас на празним трибинама.

8. Truc, sklanjaj ovo govno sa avangardne teme

9. Zašto? Pesma je posvećena Patrizanu i njegovim navijačima.

10. Never mistake my silence for weakness, it's the beginning of my revenge - Frank Underwood.

11. Ne vezuj se za to što ne možeš da ostaviš-
    Aca Lukas

12. GLUPERDE NAVIJAČKE
    L
    U
    P
    E
    R
    D
    E

N
    A
    V
    I
    J
    A
    Č
    K
    E

13. I sto koristis hrvatske reci? Nije ti prvi put, koja tekma? Mali Hrvat.

Ili loše troluješ ili si pomalo retardiran. Ali ja mislim da je oboje. Tekma je ruska reč.

14. U bivšoj Jugi su se jezici miješali, a posebno žargon, tako je i čitav niz zagrebačkih izraza otišao u Beograd, začudio sam se kad sam vidio da Delije govore "tekma". Doduše, oni misle da je to došlo iz Slovenije, a to je tipičan zagrebački izraz...

Jezik treba čuvati na službenoj i javnoj razini, a žargon je uvijek podložan raznoraznim utjecajima, i suludo je snebivati se oko toga...

Malo, a glupo hrvatce. Nista ne zna ko tele.

15. Ja poznajem jednog navijača Partizana. On izgleda ovako:
    http://i.imgur.com/MkvpbJd.png

16. Kako si glup, opet bi te podsetio na zanimanje tvoje keve ali biću banovan.
    Ukucaj tekma čirilicom i vidi da li to rusi koriste.

17. koliko losa fora za tekmu.
    ima tisucu boljih.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.