Prijava

http://www.sportal.rs/news.php?news=81447

SRETA ŠTETA, SRETA ŠTETA, SRETA ŠTETA ALEEEEEEEEEEEE!

A zato ti Sreto nisi išao na VOS lololo

Au bre, ovaj je zvijerka....

Sto zverka? Sto ima 192?
Videcemo kakav je. Mislim da gore od Miljkovica na stoperu ne moze da igra, nadam se samo da nije prespor i da nece zujati pored njega. Samo nek ne bude kiksara. Znaci ne mora da osvaja svaku loptu,nek ispucava u aut samo nek nam ne daju golove.

Sreta Šteta da bude prespor ma daj bre Gazimudo šta ti je lololo
Jedan je Sreta Šteta!

Dobili smo veoma jakog igrača, ali fazon je u tome što je spor ko šlogirana baba. Šta znam, bolje i on u tandem sa Ivanovim, nego ovi ostali kilavci.

Čuo sam da je dominantan u skok igri, aj što zna udariti glavom al zna poklopiti i laktom, pravi onaj SSSR štoper, stara škola.....

Takvi nam i trebaju, pravi mužjaci koji znaju na kvarno i da udare ponekad. Realno stanje u Partizanu je takvo da sem Ivanova ne postoji čvrst igrač, svi su nekako nežni.

Koja ironija brate da nam je najčvršći igrač potencijalni peder lololololo

Pa brate, kad voli lik čvrsto.

Jest spor al je jak ko stena, gledam sad neke klipove i lik svakog jadnika koji pokuša da ga pretrči zagradi i oduva. Od Miljkona ne može da bude gori nikako!

Честитам на решавању Аксентијевића. Одличан потез.

Не могу да верујем да је неко кеширао за њега чак и динар...

Čini mi se da je ovaj isti kao Krstajić.

ФејзБукснетина
Честитам на решавању Аксентијевића. Одличан потез.

Не могу да верујем да је неко кеширао за њега чак и динар...

Ne budi na kraj srca. Ako je za Babuna dato preko milion, ovaj je mogao i za stotku da ode :D

Милиона од Бабуна и два милиона од аксентијевића, колико од тога заправо иде Партизану?

Kolko se Đura smiluje pa im ostavi.

Ja već napisao, nije mi žao Aksenta jer je rupa a cifra od dva miliona za njega je odlična samo što je pitanje gde će te pare da završe.
A što se tiče Babovića mogu ako oće sve te pare da popiju i pojedu samo kad je otišao!

ja mislim da mi (klub, đura, tole ili ko god) za babirla nismo dobili ni dinar, zato što je prvo sporazumno raskinut ugovor pa je on sam otišao u saragosu, bez da je partizan uključen u to

http://www.youtube.com/watch?v=kjcb-e7p5SY

evo srete štete, nije loš igrač uopšte! sličan kao krstajić što reče gore neko. nije nešto brz ali je jak u pičku materinu, dominira u skoku, ume čak i odličnu dugu loptu da šalje. fino smo se snašli, ja sam zadovoljan!

КАКО РАЗБИВАМ! Јесам вам рек'о да ћу да дођем? Имали сте информацију из прве руке. лололо

Ко га јебе, нека пизди колико оће. Ионако никад ништа није урадио за клуб.

Шта с' рек'о?! Кол'ко си ти им'о година 2004/05. кад смо стигли до осмине финала Купа УЕФА, испали од ЦСКА који је касније лаганини освојио, а успут смо узели и првенство без пораза? А? Нема Вермез ништа с лошим резултатима, с оваквом екипом ни Станоје не би боље прош'о.

Jedino što mu zameram što ćuti ko kurva i neće da kaže da ima loš tim, ne sme da pisne protiv Đure a realno sa ovim timom ni Murinjo ne bi bolje prošao.
Znao je Vermez sa kim ima posla tako da ne znam šta mu je to trebalo a ako ispadne od Trumza obrisaće Đura buljsona sa njim i baciti ga u kanalizaciju kao što je i sa ostalim trenerima radio. A onda će Ješa(Miodrag ne Grant) da se vrati...