FK Partizan

1. ljudi bre okle mi u trećem šeširu

EVO TI ODGOVOR :D USRALO NAS :D

S obzirom da se naši crno-beli nalaze u 3. šeširu (a „prelaz“ iz 4. u 3. šešir im se posrećio zahvaljujući brojnom ispadanju favorita u plej ofu, pri čemu su neki zaista senzacionalno eliminisani, pogotovo nakon ishoda prvih mečeva plej ofa – to važi za moskovski CSKA i za kiparski APOEL – a ispali su još i grčki PAOK, holandski AZ Alkmar i Herenven, kao i turski Trabzonspor), to znači da će tri buduća Partizanova rivala u grupi biti po jedna ekipa iz 1, 2. i 4. šešira.

2. a dobro, dođe mu na isto, a i lepše zvuči kad imamo 4 hiljade nego 4 bedna boda :D

Pa dobro da, ali onda Barsa ima 120000 bodova a mi tričavih 15000,

a ovako je 120 - 15 što je samo 105 a ne 105 000 lolololo

ustvari je isto al mi dosadno pa napinjem. :)))

3. EVO TI ODGOVOR :D USRALO NAS :D

Žestoko, sve se vratilo od genta ili genka :)))

4. proverih, za ono skromno učešće u grupi pre 4 godine smo dobili 4.600 bodova, a za sezonu pre toga kad je bio zrinjski imamo 0.525, što znači da sledeće sezone imamo bolji koeficijent za barem 4.075, što sve zajedno čini minimum 18.425, a ako se omastimo ko što verujem da bismo mogli, može i celih 20 ((: a dinamo je imao 24 ove sezone i jedva bio nosilac, zato što je didelanž tukao salcburg, što znači da nismo baš u idealnoj poziciji ali je svakako odlično! prvenstveno što osiguravamo poziciju nosioca makar za plej of lige evrope, gde nam je realno mesto

5. Ja očekujem samo da se bore kao u LŠ pre dve godine, muški u meso pa šta bude!

Дај боже али не мешај ОНУ екипу са овом екипом... Свака част момцима, волим их све као браћу рођену али једноставно нису то исти играчи, нисмо ни ми навијачи. Јебеш га, шта је ту је свим срцем уз Партизан као и до сад.

Mislim da smo i mi trebali biti nosioci, ali treba proći u plej of LŠ xD

Морали би да играмо ЛШ једно 10 година заредом да би носиоци у оваквом избору за ЛЕ, и ово нас је усрало што Видеотон избаци Трабзон а Нефчи АПОЕЛ иначе би ми пушили кару у четвртом шеширу :)

6. Ma govorim o kvalifikacijama za LŠ, u onoj 'stazi šampiona', kontam da smo mi bolji od ovih drugih šampiona....

7. skočko pa i nismo nešto sjajni xD ove godine, ako si pratio, video si koga smo mogli da dobijemo kao nenosioci - Anderleht, Seltik, Dinamo, Bate i Bazel, a svi oni bi obrisali buljanera s nama, možda ne Dinamo ali mislim da je on ipak dosta kvalitetniji od nas, samo ih potcenjujemo zato što su Hrvati :D

8. Vete večeras su pokazali da mogu da trče i da skaču i da se bore, to je sve što očekujem od njih jer je ovo limitirana ekipa. Ni ona ekipa nije bila ništa posebno jbg Kleo i Krstajić jesu bili klasa ali igrao nam Pjer jebeni retard Boja.
    Jesmo tad bili jači ali i tad smo bili smešni za Evropu pa smo se borili i meni bilo dovoljno. Možda je moglo bolje protiv Brage kući ostalo je bilo nerealno očekivati nešto više od pruženog.
    Nek trče, nek se bore i ja zadovoljan!

9. Ma ko da je bitno, nek se napuše kurca, JEBAĆEMO ŽREBAAAAA, SILOVANJE ŽREBEEEEEE!
    ARRRRRRRIJU
    DAJ MI JEDNU KEMIJSKUUUUUUU, NA PRITISKANJE!

10. bitno je da nam ostanu ovi glovatari do sutra u jedan sat, DA BISMO SILOVALI ŽREBU! ŠĆEPOOOO SI DONO PATIKE

11. Курчину смо бољи кад испадосмо од Кипрана (Еј Кипрана!!!). Јесмо ми већи клуб, већи стадион, више квалитетних играча су из Србије него са Кипра, за српске навијаче се добро зна у свету... Све то стоји, али проблем су, као и увек, ПАРЕ (!), улагање у фудбал. Код нас је то једва нешто а на Кипру се улажу огромне паре, видите и сами да им 9 од 11 играча нису Кипрани... А ми шта радимо? Нађемо неког талента, он одигра 10 утакмица и продамо га, кобајаги за велике паре (ми продајемо за милион а Динамо Модрића за 22 милиона, па ви видите), јер дечко хоће даље, а Кипрани лепо доведу странца, он је ту због пара и човек игра, ради свој посао, ради за плату. Увек смо причали ту причу "клинци, младост" па јел' нас ономад клинци уведоше у ЛШ? Не, него Крстајић и компанија са по 30 и кусур, мислите о томе...

12. ej vete, pa zapravo mali voja stanković je dao onaj ključni penal ako se sećaš xD

13. А мени се чини да је Бусуфа...

14. nije, radiša je uključio telekinezu i odbranio tri penala i da nije ni pipno loptu :D

15. MENI SE ČINI DA JE RADIŠA UPLAŠIO BUSUFU OPAAAAAAAAAAAAAAA

16. inače busufa sad igra za anži, mogao bi opet kod radiše na terapiju opaaa

offtopic: odoh da spavam ljudi nije mi dobro xD

17. Ae, sutra da se okupimo da ispratimo kako JEBEMO ŽREBAAAAAAA!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.