FK Partizan

1. Manmo se cigana i gluposti

JEBALI SMO TROMZOA JEBALI SMO TROMZOA JEBALI SMO TROMZOA

2. JEBALI SMO TROMZOA LUDAKEEEEE

3. menjajte bre na jebaćemo žreb!

4. Ја гледао код ортака, нас десет, шест Гробара и четворица Делија и кад Звезда даде гол ми сви хаос, скачемо грлимо се, тад баш неко пребаци на први кад одједном и ту успорени снимак гола, аууууууу лудница! :Д

5. JEBAĆEMO ŽREB, JEBAĆEMO ŽREB!

iz prvog šešira bi najbolje bilo da izvučemo Inter, Liverpul, Leverkuzen ili Bordo. Prva dva zbog atraktivnosti protivnika, mamac za publiku, sa druga dva se realno možemo nositi, nisu ništa straobalno ni specijalno. Za ostale protivnike nešto i ne znam...

Drugi šešir - Kopenhagel ili Bazel. Nisu ništa specijalno, uopšte mi nisu ostavili neki dojam, Bazel pogotovo....

Četvrti šešir - Videotom, Šmona, Maribor. Kršenje.

Dakle, moje tipovanje - Liverpul, Briž, PARTIZAN, Akademika.

6. Dobćemo Anži iz četvrtog jer smo baksuzi. :(((((((((((((((((

7. Promeni glavatar i necemo dobiti ANZI zato sto cemo JEBATI ZREB!

8. Ja iz četvrtog ne bih voleo jedino Anži i ovu Šmonu - iz razloga što je Šmona dosta fino odigrala protiv BATEa koji je za nas Barselona. Sve ostalo stvarno može, ako bih mogao da biram izbacio bih i tu Akademiku i Maritimo jer su iz jakog prvenstva, stvarno nam treba jedan tim koji bismo mogli da nakantamo. Lično bih najviše voleo Maribor, može i Nefči jer smo uvek umeli da racepimo te kavkaske timove, Videoton, AIK, Molde pa i Rapid su goli kurac, i za jebenog AELa imam fin osećaj da je vreme da im jebemo mater. JEBO IM JA PAS MATER JEBAĆEMO LIMASOLAAAAA

edit: stvarno bi trebalo da menjamo glovatare u skladu sa potrebama jer nam izgleda fino ide lololo

9. Nefči jer smo uvek umeli da racepimo te kavkaske timove

lolololo

Taj nefci je silovao APOEL

10. Brate samo nemoj Švabe, taj Leverzguzen bi nam jebo mame samo tako... Lakše bi sa Liverpulom jer oni u LE uglavnom šalju drugu postavu. Voleo bi Liver ili Inter da gledam na JNA.
    Ostalo nije bitno jer mi ne možemo da pobedimo pa i da oćemo :D jedino da nam padnu neki slepci iz 4. šešira pa da se ovajdimo :D

Ja očekujem samo da se bore kao u LŠ pre dve godine, muški u meso pa šta bude!

11. Pa ko zna, ne pratim toliko te Kiprane, možda je i APOEL otišo u kurac. Uveren sam da Nefči možemo da ispratimo kući s tri komada, tamo da im metemo jedan ili dva pa polako.

12. IVANOV ĆE JEBATI I PLATINIJA LIČNO DA NAM PLATINI NAMJESTI ŽREB PA ĆE ONDA JEBATI I ŽREB A MEDO KAMARA ĆE UKLIZATI SEPU BLATERU OPAAAAAAAAAAAA

13. Konjevi bre menjaj u jebaćemo žreb lololo

14. ETO JEBAĆEMO ŽREB !!!!!!!!!!

15. ljudi bre okle mi u trećem šeširu, jel se neko osvrće na to? :D još je najjače što nam se sledeće godine briše ona sezona kad smo imali nula koma nešto jer smo "ispali" od zrinjskog a za ovu sezonu imamo već 3-4 hiljade bodova skupljeno, što znači da ćemo imati oko 17-18 hiljada za sledeću, možda i celih 20 ako se nekako ovajdimo u grupi. dinamo je i sa manje bodova bio nosilac u plej ofu za LŠ ove godine ako se ja dobro sećam

16. Mislim da smo i mi trebali biti nosioci, ali treba proći u plej of LŠ xD

17. 3-4 hiljade bodova skupljeno, što znači da ćemo imati oko 17-18 hiljada za sledeću

Mala ispravka, nisu hijade već je to decimalni zapis - tipa 4,321 kontaš ba :)

Ni meni ič nije jasno okle mi tu gde jesmo! :)

18. bili smo sedmi na listi potencijalnih nosilaca (bilo je 5 nosilaca i 5 nenosilaca), što znači da je trebalo da ispadnu još dva favorita da mi budemo nosioci (što se nije ni desilo na kraju)

19. Mala ispravka, nisu hijade već je to decimalni zapis - tipa 4,321 kontaš ba :)

a dobro, dođe mu na isto, a i lepše zvuči kad imamo 4 hiljade nego 4 bedna boda :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.