FK Partizan

1. Ako oćeš, daću ti ja link u PVT.

2. Brisi sad one skurcinom da neko ne odruka.

3. JA SAM ZA TO DA OVO IDE NA GLAVATARE!

4. ма неће нико, дај линк неког програма где могу да се играм и за који дан имаћемо бес од аватара.

5. ja sam više u fazonu da ide grb protivnika na kurac, kao njihovim grbom cenzurišemo mišinog pitona, neće valjda miša da jebe partizana? :D osim toga je odlična ideja, može ovo!

ako bih baš hteo da serem rekao bih da ovde treba drugi font, ali nisam cepidlaka, baš je fino ovo

6. Jeste da baš ne ide Partizanov grb na kurac :D ali dobra ideja, jebemo Mišinim kurcem pičke po Jevropi :D

olololo Džeri tvoja je cenzurisana šta te bole :D

7. Ма прекрићемо курац спермом

8. Najjaci je kontrast izmedju ove nase i njihove teme, ovde izdrkavanje, a tamo zid placa i dalje.

9. Sabfokuse, ovo sam uradio na brzaka ... šta bi tek bilo da sam zaseo jedno sat vremena :)

Što se fonta tiče, ja sam za to da ovo ide na MEME na kome će nekim običnim fontom pisati JEBAĆEMO LIGU EVROPE ... bilo kako bilo ja svoj avatar neću menjati, a što se fotošopa tiče, recite sve želje ... :)

10. jebote, gledam nešto, baš smo pravi grobari sad na ovoj temi: kad je bilo gusto svi smo imali iste glavatare, a sad kad smo dobili grupu LE imamo pet različitih JEBAĆEMO glavatara i još ljudi ima neke random glavatare. tako i ovi grobari na tribini: dok nas je zvezda uništavala do pre 6-7 godina bili smo najjača i najsložnija tribina, i kako smo počeli da ulazimo redovno u razne grupe u fudbalu, pet titula za redom, milijardu pobeda u derbijima tamte ovamte, svi se popišmanili i nakurčili i sad se ne zna ko pije a ko plaća na tribini lolololo

11. НИНКА ДАЈ ТАЈ ЛИНК

12. Jake fore u komentarima na blicu

A'EL Zvezda u nekom šeširu ?

Bordo jutro grobari!

Srem te bilo!

Zvezda je u bordo šeširu

13. САД САМ ДОШАО, ДО ПРИЈЕ ПЕТ МИНУТА СЕ ПЈЕВАЛО, ИНТЕРАААА ДА ЈЕБЕМОООООО

14. УЈКА СИМА КОБЈЕДИНИО, СВИ НА ГЛАВАТАРЕ И ИНТЕРА ДА ЈЕБЕМОООООООООООООООООО

15. НИНКА ДАЈ ТАЈ ЛИНК

DAO!

16. DAJTE INTER DA SE IGRAMO!

17. A kakav koment:
    Sale Ilić se najviše obradovao Rubinu olololololololo

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.