Znači ja planiram 6 bodova sa Nefčijem, 3 sa Kazanjom kući, jedan sa Interom kući i dosta za prolaz.
Džoni da li se ovde zezaš ili si ozbiljan? :)
Jeste da bi Nefči trebao da bude slabiji od nas, ali taj Nefči je nakantao APOEL, a mi se sa Kipranima nešto nismo proslavili. :)
Ja cenim da možemo proći ali moramo da igramo k'o lavovi...
Sada nam je odbrana jača, došao je Sreta-šteta.
A najveće pojačanje je u veznom redu - U Saragosi.
20. septembar: Nefči kući
4. oktobar: Rubin u gostima
25. oktobar: Inter u gostima
8. novembar: Inter kući
22. novembar: Nefči u gostima
6. decembar: Rubin kući
Raspored nije mogao bolji, prvo da upišemo tri fina boda protiv Nefčija; pa onda odmah da prebrinemo dva teška gostovanja, da ne bismo došli u situaciju da se u kasnijim kolima borimo za neophodne bodove protiv najjačih u gostima; onda Inter lepo kući i da probamo da promuvamo nešto; Nefči koji moramo da dobijemo; i na kraju lepo Rubin kući, poslednje kolo i raskusuravanje (ako naravno i budemo za neki kurac u ovoj grupi, verujem da može svašta da bude ali se plašim da će svi da nas otkinu.)
Btw jel neko provalio da smo od gostovanja Tromsu nabili skoro 50 strana na temi? Sjebaćemo cigansku temu uskoro lolololo
Ljudi mi smo prvi put prošli u Evropu a da smo drugu igrali kući posle ne znam koliko godina. Uvek smo pušili kurce kad smo revanš igrali gajbi!
Od Vinjaka gubimo obe, jbg oni su posle Zenita najjači u Rusiji a nama ti istočnjački timovi nikako ne leže. Inter remi kući al uz do jaja atmosferu možda se napale pa ih dobijemo na guz, računam da će Inter da igra sa mešanom postavom jer ni Italijani ni Englezi ne lude nešto za LE i orjentišu se na prvenstvo. A Nefči kući moramo a tamo šta se desi. Čuo sam nagađanja da je APOEL namerno izgubio kući jer hoće titulu a u LE su mnogo male pare i samo bi ih ometalo u prvenstvu, iako zvuči glupo vrlo je moguće. Ne bi bili ni prvi ni poslednji koji su namerno ispali iz Evrope.
Ljudi mi smo prvi put prošli u Evropu a da smo drugu igrali kući posle ne znam koliko godina. Uvek smo pušili kurce kad smo revanš igrali gajbi!
e to jeste, skroz smo ojebali TROMSOAAAA lololo
ja bih rekao da rubinu možemo haos da napravimo zbog jedne činjenice: rusi su jedini sportisti na svetu koji su mentalno slabiji od nas, tj. jedino oni su veće kiksare i pičke kad ih malo pritisneš i kad im malo zagusti. to je činjenica. VERMEZE ČITAJ OVO
e to je to što se traži mudo, ovo možemo svi na glavatar. mene i dalje iritira činjenica što je naš grb na mišinom tuksonu, ali sve zavisi od ugla iz kog posmatraš, možda je umetnik hteo da pošalje sasvim drugu poruku lololololo
pa jedino mi smeta što je grb Miši na kiti jbg, kontam na šta se misli al opet mi nekako bzv... ja bi njihove grbove za svaku tekmu na Mišin kurac al kako većina odluči
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Izvinite ljudi ja doš'o da JEBEM INTERA!
ВРАТИО СЕ ЏОНИИИИ, ПОДРШКА ЛЕЕЕЕ ЗА БАНОВАНЕ ГРОБАРЕЕЕЕ !
MOGU DA ME POVREDE ALI NE I DA ME POVREDE.
Što mi drago što smo izvukli Nefči buđavi.
Znači ja planiram 6 bodova sa Nefčijem, 3 sa Kazanjom kući, jedan sa Interom kući i dosta za prolaz.
Gde se igra finale, da rezervišem već kartu?
JEBAĆEMO LIGE EVROPEEEEE.
MIŠA TUMBAS U FINALU LEEEEE
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01661/samuel_1661064c.jpg
Samjuel: Šta ću Pibe kad moram. Poneću niveu.
http://www.soccerhairstyles.com/hair/wp-content/uploads/Walter-Samuel-Hairstyles-Photo.jpg
JEBAĆEMO INTERE LUDAKE!
Džoni da li se ovde zezaš ili si ozbiljan? :)
Jeste da bi Nefči trebao da bude slabiji od nas, ali taj Nefči je nakantao APOEL, a mi se sa Kipranima nešto nismo proslavili. :)
Ja cenim da možemo proći ali moramo da igramo k'o lavovi...
Sada nam je odbrana jača, došao je Sreta-šteta.
A najveće pojačanje je u veznom redu - U Saragosi.
JEBAĆEMO LIGU EVROPEEEEEEE !!!!!!!!!!
Raspored, ako neko nije video:
20. septembar: Nefči kući
4. oktobar: Rubin u gostima
25. oktobar: Inter u gostima
8. novembar: Inter kući
22. novembar: Nefči u gostima
6. decembar: Rubin kući
Raspored nije mogao bolji, prvo da upišemo tri fina boda protiv Nefčija; pa onda odmah da prebrinemo dva teška gostovanja, da ne bismo došli u situaciju da se u kasnijim kolima borimo za neophodne bodove protiv najjačih u gostima; onda Inter lepo kući i da probamo da promuvamo nešto; Nefči koji moramo da dobijemo; i na kraju lepo Rubin kući, poslednje kolo i raskusuravanje (ako naravno i budemo za neki kurac u ovoj grupi, verujem da može svašta da bude ali se plašim da će svi da nas otkinu.)
Btw jel neko provalio da smo od gostovanja Tromsu nabili skoro 50 strana na temi? Sjebaćemo cigansku temu uskoro lolololo
Da, da lololololo
Ako za tefku sa Nefčijem ovoliko izdivljamo će zajebemo sve teme na forumu, da Džoni nije bio banovan nabili bi 60 strana. lolololololo
CIGANEEE DA JEBEMOOO !
Od Vinjaka gubimo obe, jbg oni su posle Zenita najjači u Rusiji a nama ti istočnjački timovi nikako ne leže. Inter remi kući al uz do jaja atmosferu možda se napale pa ih dobijemo na guz, računam da će Inter da igra sa mešanom postavom jer ni Italijani ni Englezi ne lude nešto za LE i orjentišu se na prvenstvo. A Nefči kući moramo a tamo šta se desi. Čuo sam nagađanja da je APOEL namerno izgubio kući jer hoće titulu a u LE su mnogo male pare i samo bi ih ometalo u prvenstvu, iako zvuči glupo vrlo je moguće. Ne bi bili ni prvi ni poslednji koji su namerno ispali iz Evrope.
JEBAĆEMO LIGU EVROPEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
JEBAĆEMO INTERA; VINJAKA I NEFČIJA OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
e to jeste, skroz smo ojebali TROMSOAAAA lololo
ja bih rekao da rubinu možemo haos da napravimo zbog jedne činjenice: rusi su jedini sportisti na svetu koji su mentalno slabiji od nas, tj. jedino oni su veće kiksare i pičke kad ih malo pritisneš i kad im malo zagusti. to je činjenica. VERMEZE ČITAJ OVO
Protiv Temišvara smo valjda prvo igrali tamo, pa kući ako me sećanje dobro služi.
Pre četiri sezone je to bilo.
Možda i jesu al nam ne leže nikako, uvek nas dobrano nakantaju onako bratski za nauk lolololo
Ja sam bio slobodan da napravim ovo: http://upload.slike.com/slike/TRQ0Z.jpg
Ako vam se svidja vi recite,ako vam se ne svidja, vi recite
e to je to što se traži mudo, ovo možemo svi na glavatar. mene i dalje iritira činjenica što je naš grb na mišinom tuksonu, ali sve zavisi od ugla iz kog posmatraš, možda je umetnik hteo da pošalje sasvim drugu poruku lololololo
Pre četiri sezone je to bilo.
ali smo obe tekme dobili, nismo ništa jurili lololo
tromso je prvi posle mnogo godina da smo u revanšu na jna ostvarili povoljan rezultat (:
Pa bas je fora sto je partizanov grb na kurcu, jer njime cemo jebati ove dole , tj ligu evrope :D
pa jedino mi smeta što je grb Miši na kiti jbg, kontam na šta se misli al opet mi nekako bzv... ja bi njihove grbove za svaku tekmu na Mišin kurac al kako većina odluči