pa jedino mi smeta što je grb Miši na kiti jbg, kontam na šta se misli al opet mi nekako bzv... ja bi njihove grbove za svaku tekmu na Mišin kurac al kako većina odluči
ovo je inače tekma gde su prvi put u istoriji navijanja upaljene baklje oko celog terena, koliko ja znam. cigani su valjda protiv bajerna to uradili, ali je svakako posle nas :D
A ako budem još jednom čuo ove naše primadone da se žale na loš teren ima duzmem bombu da odem i sve da ih dignem u pizdu materinu, pa jebem ti vidi kako ljudi igrali na njivi bre, oranici klasičnoj. Dodavanje, akcije, šutevi sve bez greške a oni se danas žale na sve i svašta jebem ih usta!
+1
Za svaku tekmu novi mame
Pa to se podrazumeva! Neku Misinu sliku i uskladimo sa grbom protivnika i napravimo vaki meme i cao zdravo, pobeda ne moze da ne bude ostvarena!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa JEBI TROMZOAAAA !!!
Zezam se, JEBAN JEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!
Sad ostali neka stanu u red kod Ivanovaaaa !!!
AAAAAAAAAAAAAA SIZOFRENIJAAAAA !!!
E ljudi, jeste li čuli novost?
Коју?
JEBALI SMO TROMZOAAAA
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
http://www.youtube.com/watch?v=0OHueE9vGpE
JEBAĆEMO INTERAAAAAA, SILOVANJE INTEREEEEEEE!
SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
ovo je inače tekma gde su prvi put u istoriji navijanja upaljene baklje oko celog terena, koliko ja znam. cigani su valjda protiv bajerna to uradili, ali je svakako posle nas :D
ljudi jel vi vidite kako su oni tad igrali? Sve na prvu, sve u trepavicu, sve napadacki!
Jebem ti al su nas pokrali tu sve im jebem!
A ako budem još jednom čuo ove naše primadone da se žale na loš teren ima duzmem bombu da odem i sve da ih dignem u pizdu materinu, pa jebem ti vidi kako ljudi igrali na njivi bre, oranici klasičnoj. Dodavanje, akcije, šutevi sve bez greške a oni se danas žale na sve i svašta jebem ih usta!
Puna kapa ako Partizan uzme 4 boda u grupi.
Можемо и више од тога Дубе.
Не знам како да убацим грбове клубова, даје ми у пејнту само једну слику да ставим
http://www.dodaj.rs/f/P/nM/4eQzv9gh/jebacemo-ligu-evrope.jpg
Лако је то Давиде јеботепас, ал' дај неком другом да одради ипак :)