FK Partizan

1. Hvala na podršci, još su slike super, JEBAĆEMO LEEEEEEE

2. a što ne bi šizenje počelo odmah? imamo dvaes dana da šizimo, to je realno dovoljno za pripremu i onda da karamo nefčija. KARAJ NEFČIJA LEEE

3. ako krenemo sad da šizimo ima popijemo banane za spem foruma i caps lok samo tako :D
    Nabićemo 100 strana za 20 dana minimum :D

4. Fokuse može i to, ali mislim će se smorimo posle jedno nedelju dana pa će nam bude glupo i to, zato misli da doziramo, pred svku tekmu dva dana, svi iste glavatare i šizenje, na svim nivoima...

JEBAĆEMO LEEEEEEE !!!!!

5. al što ne napisa INTERA, NEFČIJA, RUBINA?

6. I što kaže TK jebaće nas moderatori ako ovoliko budemo jebali INTERA, NEFČIJA I RUBINA...

7. nikakav problem da se to prepravi, ljudino ... :) ... samo reci ... okačiću večeras varijantu koja je "u duhu srpskog jezika" ...

Pozz.

8. Ma JEBAĆEMO NEFČIJA je više navijački, a mišatumbasovski bi bilo SILOVANJE NEFČIJEEEEEEE! :D

9. Ja sam da protiv Nefčija postujemo GAGOVAĆEMO NEFČIJA, ili bolje GUZIĆEMO STAMENOG, pa vi odlučite... :)

10. JEBAĆEMO NEFČIJE LUDAKE!

11. http://i50.tinypic.com/2d3yc9.jpg

Шта кажете да ово ставимо против Нефчија? Можда боље да пред сваку текму покажемо креативност, него да само мењамо грбове на кити, а? :Д Ако вам се свиђа идеја, али не и слика, могао би онда неко боље да одради на фотошопу ово исто. Ја баратам само пејнтом, јеби га.

12. Da prosti ovaj svet ovde MI JEBEMO Nefčija, Intera i Rubina a kako se bolje jebe nego kurcem i to Mišinim lololo

13. hahahhahahhaha trpaj Stamenog OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

14. ahhahahaha ovo je ojebalo :D

15. Хахахаха! Јеб'о те, како са Фотошопом може добра фатаморгана да се направи.

16. Risuse u kurac te ljubim! :*

lololololo

Ja ovo turam na glavatar.

EDIT: Neču sad još je rano da ne ureknem. :)

17. Шта кажете да ово ставимо против Нефчија? Можда боље да пред сваку текму покажемо креативност, него да само мењамо грбове на кити, а? :Д Ако вам се свиђа идеја, али не и слика, могао би онда неко боље да одради на фотошопу ово исто. Ја баратам само пејнтом, јеби га.

Slažem se sreto, ko ima kreativnosti pred svaku tekmu nešto novo. bolje to a za i+Inter mora nešto posebno, Deki npr.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.