Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ovo risusovo na glavatare, samo da se napise JEBACEMO NEDZIJA, a kad damo gol da se promeni na JEBEMO NEFDZIJA.
Znači ja pred tekmu stavljam ovo sa Stamenim jer je toliko dobro, da sam se frapirao kada sam video....
SILOVANJE NEFČIJEEEEE!!!
Ljudi ovo ostavi Tucankamen u transfer blama, a ja moram ovde.
http://www.youtube.com/watch?v=9adBMY0FGmU&feature=player_embedded
Koi lik, umesto jednostavno samo, JEBAĆEMO BORDOAAAA, on kenja tu...
Inače tekma od 20:30 lololo
Дечки , оће бит тешко набавит карту ? За интера ? Идем са неким ортацима који не подносе Вуку, па реко да их не примичем вама да се покољете лоло
Mene zanima za NEfči, al ću vidim još oko toga...
Karte će se prodavati u kompletu za sve tri tekme to da znate, uvek je tako za grupnu fazu.
ДАФАК ? КАКО ЋУ ЈА ДА ДОЂЕМ ? ЈА ДОЛАЗИМ САМО НА ЈЕМЕНОГ ИНТЕРА?
kamen jesi siguran? moralo bi da može odvojeno, a ko voli uzme i komplet. nije da je relevantno, ali ja sam dolazio kad smo igrali protiv sampdorije i onomad protiv viljareala, i moglo je opuštenzija da se uzme jedna karta
Koja transferčina lolololololololololololooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Moguće da ako ostanu kompleti da se onda prodaju pojedinačno ali mislim da su uvek za jug kompleti a kontam sad i za sever...
nema mi smisla da se išta prodaje u kompletima... ko zna, dugo nisam ni bio (:
oće li pasti kakva organizacija za nefči? ja bih stvarno voleo da dođem, za ael sam onomad hteo ali sam neplanirano ispalio, mada se nismo bogzna koliko ni organizovali.
Nego jedan podatak.
U poslednjih 10 godina FK Partizan je 7 puta igrao grupe LE i LŠ.....fin uspeh.
ja brate koliko znam grupna faza u fudbalu i top16 u basketu uvek idu kompleti jer je po tri tekme.... možda sam i ja zabo ali mi se čini da je tako...
Ja ću verovatno da idem... Moram samo da vidim dve pozajmice za godišnju za basket i da ne jedem 5 dana da bi imao i za karte za LE olololololo
Ima da vraćam dugove opet do Nove Godine jebo me pas!
U poslednjih 10 godina FK Partizan je 7 puta igrao grupe LE i LŠ.....fin uspeh.
ja bih čak rekao 9 godina, jer su nas pre pet godina izbacili, a imali smo vrlo dobar tim, tek su bili došli moreira i dijara, igrao je tošić i još neki, ne mogu da se setim, i valjda je đukić bio trener. došli bismo laganica do grupe, ali jebi ga
edit: igrao je i jovetić tad jebo ga pas. te sezone smo počeli dominaciju, i još je bila relativno ok uprava, sedeli su tomić i petrić u foteljama. sad kad se setim baš mi je žao te sezone jebemu miša
Obradović, Tošić, Diara, Žuka, Moreira, Jovetić, Rukavina itd surovo jak tim!
Najjači naš tim u zadnjih 10 godina i najperspektivniji al jbg nije se dalo.
Božović,
Obradović (TK), neki štoper(Mihajlov- TK), neki štoper(Đorđević-ili je on od polusezone), neki desni bek (Rukavina TK)
Tošić, Moreira, Juca, neko desno krilo(Maletić ako se ne varam EDIT)
Diarra, Jovetić
To nam je bio tim te 2007/2008. :)
EDIT: pomagajte tim da sastavim :)
obradović i rukavina jebo te! zamisli da važi ono pravilo iz sfrj pa da su nam ostali svi igrači, bili bismo bar redovno u lš!
-ko bi branio ne znam, verovatno stojke
-levi bek obradović, halfovi nastasić i stefan savić, desni bek rukavina ili aksentijević
-sredina babović, tomić, ninković, vukić, medo, smiljanić, tošić, ljajić... svi oni bi bili super igrači da se nisu zaleteli preko
-napad jovetić, evo sad mali mitrović i verovatno smo imali još nekog špica kog smo laganica prodali, stvarno ne mogu da se setim koliko smo strava igrača prodali prerano
KUKU!
ŠTA BABIRLO????????????
Mihjalov - Sikimić štoperski tandem olololo
Rukavina desno, Obrad levo ja mislim