Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
jebeš ga, ni ja ga ne volim, ali umeo je da odigra ponekad vrlo fino. druga je stvar što ga gura ćaća milija, i što mu je promaja u glavi, ali karijera je mogla da mu ide skroz drugim tokom da nije pobegao u onaj fejnord ili gde već. sad se setih sulejmanija jebem ti, zamisli da nam on još igra!
edit: i da smo maznuli vojvodini tadića i kačara na vreme olololo
edit 2: tu je i simon vukčević za kog ne znam ni da li je živ uopšte. mrzi me više da ganjam vijuge, ne mogu da se setim više :D
Slažem se ali i da je baba imala muda... i te priče, sad je promašaj, jbg, nije odigrao dobru tekmu ihaha, protiv konobara sa malte se utakmice ne računaju...
Maletić je igrao po krilu, bio je onaj Zajić čini mi se. I Rna i Srđa oca im jebem!!! Al za njih znam da su igrali na prvom Jokanovom derbiju kad je Đukić otišao.
JEBEM TI TRŽIŠNU EKONOMIJU I KRUŠNU MRVU, ĐURO MENJAJ STATUT PA DA POTPISUJEMO UGOVORE DO DVAES SEDME GODINE!
(Ovo su valjda pojačanja na poluseoni)
Miroslav Đukić do 17.kola
Od 18. kola: Slaviša Jokanović
Sa sajta Partizana, da ne lupam ovde više. :)
Nije! kraj!
Đorđe Lazić je isto igrao tad jebo ga otac jedva se seti kako se zove lik.
Mihajlov, Borko, Viktor Hugo i Gulan su na zimu zapalili a ne došli to znam milion posto.
A ovi ostali su nas "pojačali".
I Vještica je došao tek na zimu i onaj Ednilson prevara od igrača i Risto jebeni promašaj Lakić kog smo preotili ciganima pokenjam nam se u skaute!
nemoj da se svađamo sad, daj bar da jebemo tog nefčija pa ćemo lako posle ololololo
JEBAĆEMO NEFČIJAAAAAAAA, KARAJ AZERE LUDAKEE
Jovetič je bi fantastiĆan , ne znam kaj vi prićate. I Simon je znao da povuče lepo.
DAJ GOL SIMONEEEE SIMONEEE SIMONEE!
jovetić je bre dao treći gol zvezdi u onom derbiju u kupu kad nam je jestrogol zamalo zakuvao čorbu posle 2:0 na poluvremenu. od tad ga obožavam :D
Da, sad si me podsetio, mrzi me da editujem sad. :)
Vidiš da smo TROMZOAAAAA JEBALIIIIII kada je BABUN ili BABIRLO kako vam draže 'oslabio' vezni red Partizana i 'pojačao' onaj u Saragosi. :)
S kim ste u grupi?
u pravu si, ja nešto ne vidim da je saragosa u LE ololololo
Jovetu volim najviše od svu decu koja su skoro nosila sveti dres.
Od stranaca Moreiru pa onda Žuku i Ubicu cigana, ma kurac obožavam ih svu trojicu, svi su ciganima rokali golove u derbiju!
A jebte se sad sam se smorio ko ker, kakav smo gotiva tim imali i morali su sve da prodaju oca im jebem lopovskog!
Nači Junajtedovac JEBEMO INTEREEEEE; RUBINEEEE i NEFČIJEEEEEEE
JEBI LEEEEEEEEEEEEE !!!!
Pa dijaru i moreiru nisu prodali već oterali, a i ne sećam se da li je žuki istekao ugovor ili je prodat...
Ma prodali su sve ostalo a ove su oterali, Žuku namerno nisu puštali da igra u drugom delu sezone da aktivira klauzulu i poništi ugovor. Smradovi jebeni. PU MATER IM JEBEM BRE!
odo sa teme sad sam se iznervirao
Izneverovah koliko se decxko dobro namestio na ovoj slici ...
http://pressonline.rs/upload/boxImageData/2012/6/6/188793/deki400.jpg
I šta ćeš, jebiga, Miša ga overio ...
http://i.imgur.com/YyQSa.jpg
Ti tebro nisi normalan, ček Džoni ovo da vidi...
LOLOLOLOLOLOLOLOLO
GUZIĆEMO DEKIJA!!!!!