FK Partizan

1. jebeš ga, ni ja ga ne volim, ali umeo je da odigra ponekad vrlo fino. druga je stvar što ga gura ćaća milija, i što mu je promaja u glavi, ali karijera je mogla da mu ide skroz drugim tokom da nije pobegao u onaj fejnord ili gde već. sad se setih sulejmanija jebem ti, zamisli da nam on još igra!

edit: i da smo maznuli vojvodini tadića i kačara na vreme olololo

edit 2: tu je i simon vukčević za kog ne znam ni da li je živ uopšte. mrzi me više da ganjam vijuge, ne mogu da se setim više :D

2. Slažem se ali i da je baba imala muda... i te priče, sad je promašaj, jbg, nije odigrao dobru tekmu ihaha, protiv konobara sa malte se utakmice ne računaju...

3. Maletić je igrao po krilu, bio je onaj Zajić čini mi se. I Rna i Srđa oca im jebem!!! Al za njih znam da su igrali na prvom Jokanovom derbiju kad je Đukić otišao.

4. JEBEM TI TRŽIŠNU EKONOMIJU I KRUŠNU MRVU, ĐURO MENJAJ STATUT PA DA POTPISUJEMO UGOVORE DO DVAES SEDME GODINE!

5. Božović Darko, Antonio Rukavina, Milivoje Ćirković, Nemanja Rnić, Milovan Sikimić, Milan Vještica, Juca, Moreira, Žarko Lazetić , Marko Jovanović, Risto Lakić, Zoran Tošić, Aleksandar Lazevski, Ednilson, Mladen Lazarević, Srđa Knežević, Mladen Božović, Živko Živković, Lamine Diarra, Aleksandar Radosavljević, Nikola Mitrović, Darko Maletić, Stevan Jovetić, Ivan Obradović

(Ovo su valjda pojačanja na poluseoni)

Nenad Đorđević, Marko Ćetković, Dragan Čadikovski, Slaven Stjepanović, Miloš Mihajlov, Borko Veselinović, Srđan Stanić, Lazić Đorđe, Lazić Predrag, Vitor Hugo, Nikola Gulan, Miljković.Treneri:
    Miroslav Đukić do 17.kola
    Od 18. kola: Slaviša Jokanović

Sa sajta Partizana, da ne lupam ovde više. :)

6. ali umeo je da odigra ponekad vrlo fino

Nije! kraj!

Đorđe Lazić je isto igrao tad jebo ga otac jedva se seti kako se zove lik.

7. Mihajlov, Borko, Viktor Hugo i Gulan su na zimu zapalili a ne došli to znam milion posto.

A ovi ostali su nas "pojačali".

I Vještica je došao tek na zimu i onaj Ednilson prevara od igrača i Risto jebeni promašaj Lakić kog smo preotili ciganima pokenjam nam se u skaute!

8. nemoj da se svađamo sad, daj bar da jebemo tog nefčija pa ćemo lako posle ololololo

JEBAĆEMO NEFČIJAAAAAAAA, KARAJ AZERE LUDAKEE

9. Jovetič je bi fantastiĆan , ne znam kaj vi prićate. I Simon je znao da povuče lepo.
    DAJ GOL SIMONEEEE SIMONEEE SIMONEE!

10. jovetić je bre dao treći gol zvezdi u onom derbiju u kupu kad nam je jestrogol zamalo zakuvao čorbu posle 2:0 na poluvremenu. od tad ga obožavam :D

11. Mihajlov, Borko, Viktor Hugo i Gulan su na zimu zapalili a ne došli to znam milion posto.

Da, sad si me podsetio, mrzi me da editujem sad. :)

12. Vidiš da smo TROMZOAAAAA JEBALIIIIII kada je BABUN ili BABIRLO kako vam draže 'oslabio' vezni red Partizana i 'pojačao' onaj u Saragosi. :)

13. u pravu si, ja nešto ne vidim da je saragosa u LE ololololo

14. Jovetu volim najviše od svu decu koja su skoro nosila sveti dres.
    Od stranaca Moreiru pa onda Žuku i Ubicu cigana, ma kurac obožavam ih svu trojicu, svi su ciganima rokali golove u derbiju!
    A jebte se sad sam se smorio ko ker, kakav smo gotiva tim imali i morali su sve da prodaju oca im jebem lopovskog!

15. Nači Junajtedovac JEBEMO INTEREEEEE; RUBINEEEE i NEFČIJEEEEEEE

JEBI LEEEEEEEEEEEEE !!!!

16. Pa dijaru i moreiru nisu prodali već oterali, a i ne sećam se da li je žuki istekao ugovor ili je prodat...

17. Ma prodali su sve ostalo a ove su oterali, Žuku namerno nisu puštali da igra u drugom delu sezone da aktivira klauzulu i poništi ugovor. Smradovi jebeni. PU MATER IM JEBEM BRE!
    odo sa teme sad sam se iznervirao

18. Izneverovah koliko se decxko dobro namestio na ovoj slici ...

http://pressonline.rs/upload/boxImageData/2012/6/6/188793/deki400.jpg

I šta ćeš, jebiga, Miša ga overio ...

http://i.imgur.com/YyQSa.jpg

19. Ti tebro nisi normalan, ček Džoni ovo da vidi...

LOLOLOLOLOLOLOLOLO

GUZIĆEMO DEKIJA!!!!!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.