Da ali ko na klupu posle, ne treba nam promena, ekipa se barem malo stabilizovala posle Tromzoa... samo zato, ko Ješić, Petković, ako je Jokan bez angažmana može on....
Na klupu će verovatno Rašović jer je jeftin i željan dokazivanja pa će i njega da škartiraju na kraju sezone verovatno, ljudi koriste oproban recept i rade šta im je volja.
Sa dobrim igračima mogu i ja da budem dobar trener, ali fora je da od prosečnih igrača stvoriš grupu ljudi koji dišu ko jedan i pružaju više nego što mogu.
Vermez je odličan trener kad mu daš 2 krštena štopera i 2 krštena zadnja vezna. Glavu dajem na panj ako bi iko dao gol Partizanu
Dobar je Vermez, zna igrati na rezultat.
Sa dobrim igračima mogu i ja da budem dobar trener, ali fora je da od prosečnih igrača stvoriš grupu ljudi koji dišu ko jedan i pružaju više nego što mogu.
Jedna ispravka, ovde je pola tima ispod proseka... :)
I jedan lep komentar sa B92:
Zaista bih voleo da Vukic i Vermezovic zakopaju ratne sekire. Sa Vukicem Partizan je 50%efikasniji,70%bolji i 100%kreativniji.Nikome nije u interesu da Vukic sedi na klupi ili na tribinama jer svi dobro znaju ko je drzao Partizan veci deo prosle sezone...
"Ekstremi" uz Nefči protiv Partizana: Srušićemo Beograd! FOTO
Navijači iz Novog Pazara ponovo će podržavati klubove iz muslimanskih zemalja u mečevima sa srpskim klubovima.
O JEBI PAZARA O JEBI PAZARA O JEBI PAZARA O JEBI PAZARA O JEBI PAZARA
Hahahhahahha tako mu i treba kad se uhvatio sa Đurom. Ništa me ne bi čudilo Đura je tako i Jokana oterao, u stvari sve je trenere oterao.
ODLIČAN!!!
Trener zna na rezultat da igra, Petah tikva je bila nameštaljka, ja to ne računam...
Koliko god dobar bio ja ga ne žalim jer je znao sa kim ima posla. Celo leto liže Đurici dupe a sad će da popije otkaz možda.
Da ali ko na klupu posle, ne treba nam promena, ekipa se barem malo stabilizovala posle Tromzoa... samo zato, ko Ješić, Petković, ako je Jokan bez angažmana može on....
Na klupu će verovatno Rašović jer je jeftin i željan dokazivanja pa će i njega da škartiraju na kraju sezone verovatno, ljudi koriste oproban recept i rade šta im je volja.
Taj zon, a nas ko jebe, ja oziljno razmišljam da u fudbalu prestanem da gledam Partizan, lepo imam FKRN bar su mi gradski klub... :(
Вермез добар тренер ? Блаааах
Најбоље је да остане Вермез , па ако буде добар ову полусезону, да га оставимо. Контам да би могли извући неколика ремија и 1-2 победе у ЛЕ.
Vermez je odličan trener kad mu daš 2 krštena štopera i 2 krštena zadnja vezna. Glavu dajem na panj ako bi iko dao gol Partizanu.
I ja sam odličan trener kad mi daš celu ekipu!
Ma ne treba njemu cijela ekipa, koj će mu kurac kad on nema pojma šta da kaže napadačima....
Dobar je Vermez, zna igrati na rezultat.
Jedna ispravka, ovde je pola tima ispod proseka... :)
I jedan lep komentar sa B92:
Upravu je čovek...
Navijači iz Novog Pazara ponovo će podržavati klubove iz muslimanskih zemalja u mečevima sa srpskim klubovima.
http://www.smedia.rs/ch/slike/ekstremiun.jpg
ЈЕБАЋЕМО ПАЗАРАААААААААААААА, ПАЗАРАААА, ПАЗАРАААААА
Kako ih nije sramota... cccc
JEBAĆEMO BALIJE!
Ali pazi detalj " POZVANI"!!
Da ih nije zvao Nefci? Ne znaju bre gde je ni srbija, ni ko su zvezda i partizan a znaju za novi pazar i extreme. Koji isprani mozgovi jebote..
Pa to ih Alah pozvao, pusti budale...
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50555_276402086690_906483_n.jpg