FK Partizan

1. ЈЕБИ НЕФТЧИУААААА

2. Nemojte samo da vam poslije taj Stameni dođe u klub, pa da onda morate da pokupite sve što ste izasrali, kao što je bilo sa Stojketom.

лол, директ

3. Nismo mi morali ništa da kupimo što smo izasrali za Stojketom, već su Zvezdini navijači to morali da rade.
    A i ne morate stalno da ga spominjete. Znam da boli, ali morate da pređete preko toga.

4. огромна већина навијача и симпатизера партизана су кењали како је говно од голмана и злурадо чекали његову грешку како би се смејали и упирали прстом у њега. бар ови које ја познајем.

нисте морали да купите ништа? ТИ СИ ПРВИ ГОЛМАН РАДИШАААА РАДИШААА РАДИШАААааАА па онда прц, заборав. одједном сви воле преподобног стојкета

тај говнар је највероватније(нажалост) наш најбољи голман, али истовремено и убедљиво највећа љига. не зато што је прешао у партизан, јебига, жена спонзоруша, дете на путу, каријера у каналу а ни руска мафија није баш либерална по питању коцкарских и ко зна каквих још дугова те је склона заплењивању чашица на коленима и зато је прихваћена солидна понуда партизана. љига је због оне мајице и свега што је причао након трансфера. а зна се каква је прича била пре тога. не знам зашто вам је толики проблем да признате колико је он у суштини говно

5. Nije on srpski golman, on je Mustafa, brani za balije po kojekakvim azerbejdžanskim džamahirijama, garant i u džamiju ide.

O B J A Š NJ E NJ E !!!

6. Важно је само то што ћемо ЈЕБАТИ НЕФЧИЈЕ ЛУДАКЕЕЕ !!!

7. огромна већина навијача и симпатизера партизана су кењали како је говно од голмана и злурадо чекали његову грешку како би се смејали и упирали прстом у њега. бар ови које ја познајем.

Ogromna količina Zvezdinih navijača je pričala da je najjači golman na svetu i da mi nikada nismo imali takvog golama. Da je zmaj i da je Bog i da ga vole jer mrzi Partizan, pa sada pričaju da je najgori golman na svetu, pička i đubre.
    Meni je bilo simpatično kako su umrli navijači Zvezde kada je prešao. Kako su im vene kenjare iskakale na čelu tada, a živim u najzvezdaškijem kraju Beograda i znam milion Cigana. Umrli. Zato ga gotivim. Jer vam i toliko posle prelaska i dalje diže kosu na glavi i samo razmišljate ko će biti sledeći.

тај говнар је (нажалост) наш најбољи голман, али истовремено и убедљиво највећа љига. не зато што је прешао у партизан, јебига, жена спонзоруша, дете на путу, каријера у каналу а ни руска мафија није баш либерална по питању коцкарских и ко зна каквих још дугова те је склона заплењивању чашица на коленима и зато је прихваћена солидна понуда партизана. љига је због оне мајице и свега што је причао након трансфера. а зна се каква је прича била пре тога. не знам зашто вам је толики проблем да признате колико је он у суштини говно

To nije istina. Zapitaj se što nije došao kod vas. Zato što su vam u klubu mafijaši i reketaši koji šamaraju Pižona, vašu legendu i teraju ga odatle, a Stojketu su tražili takođe keš i hteli da ga cimaju. Ali naravno vi ste brže bolje zataškali celu tu priču, a izmislili rusku mafiju kao što ćete sledeći put izmisliti Jakuze, ali možda i neče biti sledećeg puta jer iz Zvezde realno nema više ko ni da pređe kod nas gledajući kvalitet vaših igrača.

8. Ja i dalje mislim da je PRVI GOLMAN RADIŠAAAAA tako da mi nije jasno šta kenjaš.... I da, ako niste čuli - JEBAĆEMO NEFTČIJAAAAAAA, SILOVANJE NEFTČIJEEEEEEEEE....

9. Imate Zvezdinu temu i tamo pričajte o Stojketu do mile volje i kako je Mustafa i kako je Turčin, izdajica, krš golman, govno, đubre i tako to i pustite nas da se sprdamo jer ne jebemo mi Stamenu zato što je ostavio neki trag, već zato što je tekma protiv Nefčija, a on je na suprotnoj strani, plus je teška šabančina i seljačina, pored toga što je kršina od golaman i ako ikada dođe u Partizan, to je znak da se raspadamo.
    A stojketu može samo kopačke da opere posle tekme.

10. Nije on srpski golman, on je Mustafa, brani za balije po kojekakvim azerbejdžanskim džamahirijama, garant i u džamiju ide.

Jel ovo zbog mog komentara?

11. Dvajte, poruči Stamenom da ga pozdravlja Raća sa Autokomande, zna Stameni ko je.

12. Dvajte, poruči Stamenom da ga pozdravlja Raća sa Autokomande, zna Stameni ko je.

I kleo je odatle poslao pozdrav jedan isto.

13. наравно да су причали да је најбољи, имаш нереалних свугде.

сасвим је разумљиво да га не готиве након што је прешао код вас. то да је најгори голман је класична нереалштина коју сам већ помињао, и то је небитно али ствар је у томе што људи једноставно не воле издајнике и љиге. оне који један дан љубе грб клуба а сутра причају како је то ружна прошлост. а стојковић је баш то. сигурно се не би дигла толика прашина да није било фамозне мајице и "ружне прошлости", сигуран сам у то.

Zato ga gotivim. Jer vam i toliko posle prelaska i dalje diže kosu na glavi i samo razmišljate ko će biti sledeći.

не верујем да ико размишља ко је следећи. пре ће бити да је то плод твоје мегаломаније и трипа како је партизан заправо неко мудо. :) готивиш га зато што је љига која пљује оно што му је до јуче била "светиња"(знајући за коликог се навијача звезде представљао). јебига онда, не знам шта да ти кажем.

покушај да сагледаш ствари са стране, објективно.

код нас није дошао јер је ваша понуда била добра а звезда није имла шта да му понуди(лова, наступ у лш). а уколико се добро сећам приче шурнаест европских клубова га је одбило пре тога па је био и принуђен. зато га не кривим за сам долазак.

не знам зашто вам је толики проблем да признате колико је он у суштини говно

14. plus je teška šabančina i seljačina

а лознички сеља није? :)

15. код нас није дошао јер је ваша понуда била добра а звезда није имла шта да му понуди(лова, наступ у лш). а уколико се добро сећам приче шурнаест европских клубова га је одбило пре тога па је био и принуђен. зато га не кривим за сам долазак.

A ja ti kažem zašto nije došao kod vas i koliko su hteli da ga cimaju i keša da mu uzmu mafijaši koji su u Zvezdi, jer imam mnogo dobre drugare na severu, pa znam.

A Gurovića ste voleli. E to je tek pičketina, pa nikom ništa. Ali mi nismo pričali o njemu. Sačekali tekmu ukenjali mu se u život i mirna Bačka, otišao je kao popišan. A vi ćete o Stojketu još pedeset godina da pričate.

16. а лознички сеља није? :)

Deset puta manji od Stamenkovića.

Nadam se samo da će biti napunjen u Beogradu i da ćemo i pored ekipe koja nam ove godine nije nešto, jebati tog Stamenkovića makar u Beogradu, zbog one majice što planira da nosi ispod.

17. Dvajt, dolazak na našu temu i pljuvanje Stojkovića je glupo. Ponavljam imate vašu, mi našu temu. Uživajte tamo, a pustite nas ovde da se sprdamo. Svaka rasprava tipa Partizan-Zvezda je iluzorna jer vi ste poznati izvrtači činjenica kako vama odgovara.

EDIT: Opet nema razloga da se za to ljutiš, to je tako. Imam masu Cigana drugara i uvek im to govorim.

18. мафијаши или не, суштина није у самом преласку у партизан, већ у кењању о ружној прошлости и пишању по грбу који је пре пар година љубио које је уследило након трансфера.

и опет

19. мафијаши или не, суштина није у самом преласку у партизан, већ у кењању о ружној прошлости и пишању по грбу који је пре пар година љубио које је уследило након трансфера.

и опет

Dobro, ali morate da pustite to, a ne na svakom ćošku da nas smarate sa tim.

Što bih to uradio kada je naš golman, brani srcem, trudi se i pokazao je muda do sada sto puta. Neka i kiksne, ali makar je pokazao muda.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.