FK Partizan

1. Za tu majicu "ružna prošlost" su krivi vaši navijači koji su imali potrebu da ga šamaraju i da mu prete. Jbg prešo je kod nas pa šta sad? Je l' ga treba ubiti zbog toga? Zviždite mu mrzite ga ali da želite fizički da ga povredite nije normalno.
    Jbt nikad ga nisam gotivio, ne volim takve ljude ali zbog toga što posle ko zna koliko vremena vama i dalje iskače žila kenjara na pomen njegovog imena i zbog toga što ste u stanju da zviždite reprezentaciji ću ga još i zgotiviti!
    Ovo je naša tema a Stemenog će da jebemo koliko nam je volja.
    JEBI STAMENOG I NEFČIAAAAAAAAA OPAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

2. Deset puta manji od Stamenkovića.

уфф.. тешко баш десет. сеље су обојица али сигурно није толика разлика.

Dvajt, dolazak na našu temu i pljuvanje Stojkovića je glupo.

само дискутујемо, опуштено. :) више сам хтео да видим како сагледаваш целу ситуацију и контам да једноставно не желиш да будеш објективан. није да смо се вређали, било је мање више на нивоу. :)

3. Jbt nikad ga nisam gotivio, ne volim takve ljude ali zbog toga što posle ko zna koliko vremena vama i dalje iskače žila kenjara na pomen njegovog imena i zbog toga što ste u stanju da zviždite reprezentaciji ću ga još i zgotiviti!

Čuj pa ja sam ga već zgotivio. A još više što im zbog majice iskače i mitiser na sred čela pored vene kenjare lololo

STAMENA BIĆEŠ SILOVANAAAA!!!

4. само дискутујемо, опуштено. :) више сам хтео да видим како сагледаваш целу ситуацију и контам да једноставно не желиш објективно да сагледаш ситуацију. није да смо се вређали, било је мање више на нивоу. :)

OK nisam objektivan, samo da je bilo obrnuto mene bi boleo kurac baš. Samo bi ga jebali kao konja i ćao. Dlaka sa glave mu ne bi falila. Ali ne Mustafa. To je smešno, to ga ne pogađa, nego kao Gurović, da umre, da šizi, da gađa ljude plastičnim flašama, da udara stolice i da ode kao popišan iz Zvezde.
    EDIT: Pa taj isti Stojke ima više utakmica za Partizan nego za Zvezdu.

5. Tu majicu on nikada ne bi obukao da ga nisu ganjali i šamarali, da mu nisu lupali auto, da mu nisu prijetili sandukom i svijećama, da će jebati Bojanu, da ima kopile i slično. Jebiga, braćo, ne može tako, pa nije niko sisao vesla...

6. JEBI STAMENUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Stojke ne deset, dvaes puta bolji od Stamene.

7. Tu majicu on nikada ne bi obukao da ga nisu ganjali i šamarali, da mu nisu lupali auto, da mu nisu prijetili sandukom i svijećama, da će jebati Bojanu, da ima kopile i slično. Jebiga, braćo, ne može tako, pa nije niko sisao vesla...

Ma jok šta ti je.
    On je loš golman koji je prešao u Partizan zbog keša koji dođe Ruskoj mafiji i prvo im je dao ženu da je svi jebu, a jebali su je i u zvezdi dok je bio navijači, a onda je jadna Zvezda imala manje para, pa je otišao u zli Partizan. Zvezdini navijači su to mirno dočekali i onda je pokazao majicu, pa su oni dostojanstveno samo zviždali i to je to. Inače bole ih brige nego ga svaki dan 198907066869 puta spomenu da bi štucao i time mu vraćaju za to što je prešao kod nas.

8. Samo bi ga jebali kao konja i ćao. Dlaka sa glave mu ne bi falila. Ali ne Mustafa.

ако контролишеш целу трибину и тврдиш то онда ок. :) иначе тешко ми је да поверујем да не би била иста ситуација, ипак је то иста булумента.

9. A i taj isti Stameni kog sad branite je posle tekme Zvezda- Napredak na Marakani kad su ga pošteno izudarali kad god su mogli vaši igrači, kad su životinjski tukli i ostale igrače Napretka je kenjao svuda da ste kurac od tima i da ste šabani i ovakvi i onakvi, da igrate ko pičke, da udarate i na kraju vaola pređe kod vas i sve super. Pa posle pričajte nešto.

10. Idi bre konjevi de me podseti na Moreiru, Žuku i Ubicu cigana... sad sam se smorio!

11. A ti se samo smaraš nešto gledaj to s vedriju stranu, primio je na svakoj tekmi gol, tako da biće JEBAN u četvrtak!!!!

12. Idi bre konjevi de me podseti na Moreiru, Žuku i Ubicu cigana... sad sam se smorio!

A stvarno ekipa....ubila. Kakvi igrači. Primala je Stamena neke baš legendarne golove. Nadam se da će u četvrtak primiti neki sa Autokomande opet da se kočimo i pevamo JEBI STAMENU!!!

13. Tu je Saša Marković on zna šutnut, a Stamena loše ceni šuteve na daljinu.

14. Tu je Saša Marković on zna šutnut, a Stamena loše ceni šuteve na daljinu.

Ja bih voleo da mu Sale da gol. Ne znam zašto...onako Sale 22. I to laganezi, kroz noge i da mu se nasmeje.

15. Skočimiš

Tu majicu on nikada ne bi obukao da ga nisu ganjali i šamarali, da mu nisu lupali auto, da mu nisu prijetili sandukom i svijećama, da će jebati Bojanu, da ima kopile i slično. Jebiga, braćo, ne može tako, pa nije niko sisao vesla...

Због оваквих ствари ми дође да никад више не одем на неку утакмицу. Значи само зато што знам да ћу да стојим са људима који раде или одобравају овакве ствари. Или неке још горе, попут онога са оним хрватским навијачем.

Допуна: Офтопик, знам. Извињавам се, али просто сам морао ово негде да напишем, подстакло ме ово што сте писали.

16. Ja bih voleo da mu Sale da gol. Ne znam zašto...onako Sale 22. I to laganezi, kroz noge i da mu se nasmeje.

Može i tako.

Ala ima lutalica na ovoj temi.

17. A ti se samo smaraš nešto gledaj to s vedriju stranu, primio je na svakoj tekmi gol, tako da biće JEBAN u četvrtak!!!!

Kako da se ne smorim kacu bili rasni, kako ih je Ubica punio slatko ejjjj!
    Mnogo gotivan tim smo imali :D
    I JEBAĆEMO STAMENUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

18. Može i tako.

Ala ima lutalica na ovoj temi.

Ili pijani Lola da uđe da se dere na njega pijan kada mu da gol lolololo

19. Допуна: Офтопик, знам. Извињавам се, али просто сам морао ово негде да напишем, подстакло ме ово што сте писали.

Pa imaš odgovarajuću temu za to, nije ova.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.