Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
SILUJ NEFČIJE!!!!!
Brate, još malo silujemo Nefčija
HAHAHAHAHAHA
Stavio sam KEC na PARTIZAN DA SILUJE NEFČIJEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!
SILOVANJE NEFČIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
JESTE SILUJ NEFČIJE NEFČI ŠIZENHEEEEEEEEEE !!!!!!!
STAMENAAAAAAAAAAA! JEL SE SEĆAŠ STAMENAAAAAAAAA?
E a koji avatar se stavlja?
Jel ovaj 'de El Grande Miša trti Stamenu?
STAMENA PO ZEMLJI PUZI
DA JE KAMARA GUZI
NANANANANANANAN
ДА КАРАМО НЕФЧУЈЕ ЛУДАКЕ!
ŠTA STAVLJAMO NA GLAVATARE VUKAJLIJAŠI, DECXKO ?
http://i.imgur.com/QE3zU.jpg
Ja stavio Mišu kao i za Tromzoa!
Ja sutra stavljam Stamenom, ovaj Stamenu na glavatar, lolololo
Moramo postići konsenzus ili ništa od SILOVANJA STAMENE I NEFČIJEEEE !!!!
Pa de znam ipak smo na ovakve glavatare dobili Tromzoa a ja sam tradicionalista! A i ono postavu koja dobija ne treba menjati olololo
aj dogovor pa kako većina odluči al svi da stavimo iste a ne da se šarenimo ko stadion naš olololo
Ja sam za ovaj novi zbog Stamene. :)
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=18&nav_id=644144
STA ME NAAAAAA
STA ME NAAAAAA
Стављајте Мишу.
ЈЕБАЋЕМО НЕФЧИЈААААА
Dobra oba, nek stavi ko god koji hoće.