FK Partizan

1. Ako nije teško Ujka Simo leba ti napravi jedan kako Miša guzi glavatog Tijanića!!! jebem ga usta glavata kad nema LŠ večeras!!! Važno da piče serije rekordne gledanosti...

aj sutra koji avatar je više ljudi izabralo onda taj stavljamo svi, ne ide da se delimo i na vuki :D

2. MIŠA JEBE STAMENOOOOOOG OPAAAAAAA

3. MI SA STARIM AVATARIMA SMO ZABRANJENI A ONI SU ODBRANJENI!

4. Ja bih tradicionalne avatare(ko sto ima skocimis i kamen, i ko sto ce meni da bude kad se ucita govno usporeno)...btw, nisam bio prisutan jer sam ucio biologiju..enivej
    JEBAĆEMO NEFČIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

5. E I VIDIM DA STE POČELI DA MIJENJATE GLAVATARE, AJDE DA VAM NE RUŠIM IDILU ETO MENE SA ŠERLOKA ZA ČAS

6. EVO STGLA STAMENA
    A EVO I MIŠE
    SAĆE MALO STAMENA
    DA NADUVA SE PIŠE LOLOLOLO

7. DAJEM TI SVEEEE, DAJEM TI SVEEEEE O PARTIZANE VODI NAAAAS

I OVU PESMU

ŠTO PEVAM SADAAAAAAAAAA

ZAPEVAJMO SVI U GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS !

8. PARTIZANEEEEE TI ZNAŠ DA ĆU ZA TEBE DATI SVEEE I NE BOJ SE ZA NAAAAAAAAAAAAAAS UZ TEBE JUG TVOJ OSTAĆEEEE I SAMO TI I JAAAAAA I CRNO BELO OKO NASS I SAMO TI I JAAAAAAAAAAAAAAA

MOŽEMO SVE ZAJEDNO !

9. JEBI MIŠO GLUPE NEFČIJE
    GLUPE NEFČIJE
    GLUPE NEFČIJE!!!!!!

10. MRTVI NEFČI SIŠE SPERMU TUMBAS MIŠE !

11. Jel smem ovde da komentarišem?

MA JEBAČEMO NEFČIJEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. To Ujko leđendo, pokidala! čim prođe Nefči ovo stavljam na glavatar!

13. dajte ovog vintage mišu u dobroj rezoluciji da stavim na glavatar. držao sam ovog 20 dana, al nije red da se delimo, a i što reče, protiv TROMZOAAAAA je upalio, što da menjamo lololo

14. btw ide li se slučajno na tekmu? može da se desi da sam u beogradu sutra, pa ako neko ide i ima kartu viška, mogli bismo da se nađemo (:

15. ООООО ЈЕБИ НЕФЧИЈЕ И СИЛУЈ СТАМЕНУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. SVI - U - GLAS - SAD
    JEBI NEFČIJAAAA
    JEBI NEFČIJAAAA
    JEBI NEFČIJAAAA

MI - ŠA - TU - MBAS
    PRSKA STAMENUU
    PRSKA STAMENUU
    PRSKA STAMENUU

.......

PARNI VALJAK NEFČI BIJE
    HEEEJ HEEJ HEEJ!!
    MIŠA TUMBAS VINJAK PIJE
    PIJEE HEJ HEJ HEJ!!!

OOOOOOOOOOOO STAMENAAAA SAGNI MI SEEE MALENAAAAAA!!!
    OOOOOOO PARTIZAAAAAN JEBE GRUBO SVAKI DAAAAAAN!!!

17. PARNI VALJAK NEFČI BIJE
    HEEEJ HEEJ HEEJ!!
    MIŠA TUMBAS VINJAK PIJE
    PIJEE HEJ HEJ HEJ!!!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

СТАМЕНА ПО ЗЕМЉИ ПУЗИ
    ДА ЈЕ МЕДО КАМАРА ГУЗИ

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.